Milletvekili Ali Keskin Kızını Evlendirdi

Milletvekili Ali Keskin Kızını Evlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, bu akşam Kayalar Düğün Salonunda düzenlenen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın nikahını kıydığı düğünle kızını…

Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, bu akşam Kayalar Düğün Salonunda düzenlenen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın nikahını  kıydığı düğünle kızını evlendirdi. Cumhur İttifakı siyasi partilerin temsilcilerinin buluştuğu düğün mutlulukların zirve yaptığı gece oldu.

 Ali Keskin en mutlu günlerinden birisini daha yaşadı. Keskin’in Mimar olan kızı Ayşe, hayatını yine ülkücü camianın yakından tanıdığı genç nesil işadamlarımızdan, Merkezefendi Ülkücü Ocakları başkanı Mustafa Çavdar ile sevdiklerinin yanında birleştirdi.  

Milliyetçi Hareket Partisi 21.Dönem Denizli milletvekili Ali Keskin’in kızı Ayşe Keskin ile Merkezefendi Ülkü Ocakları başkanı Mustafa Çavdar’ın düğünü Denizli Milliyetçi Hareket Partisi  camiasını ve Cumhur İttifakını bir araya getirdi.

Gençlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, şahitliklerini ise M.efendi kaymakamı Adem Uslu ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, MHP Belediye Meclis üyesi ve  Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Başkanvekili Leman Kalkan yaptılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde; Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Gülay Özcan, M.efendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları başkanları, ilçe başkanları, Meclis üyeleri, MHP önceki dönem il başkanları ve bir çok MHP camiasının önde gelenleri dikkat çekenler arasındaydı. Genç çifte mutluluklar diliyoruz.