MHP’DE KESKİN’LER DOLUDİZGİN

MHP’DE KESKİN’LER DOLUDİZGİN

Genel seçimler sebebiyle Denizli ilçelerini karış karış dolaşan MHP 21. Dönem milletvekili Ali Keskin, Vekil aday adayı Salih Keskin ve beraberindekiler Sarayköy, Babadağ'ı ziyaret ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli il teşkilatları 14 Mayıs Genel seçimlerine sayılı günler kala dağ bayır dolaşarak, Denizli halkının nabzını yokluyor, gönüllere hitap ederek MHP’ye oy istiyorlar. Bu amaçla geçtiğimiz hafta sonunda Sarayköy ve Babadağ ilçelerini dolaşan MHP 21 dönem milletvekili Ali Keskin ile milletvekili aday adayı Salih Keskin, beraberindeki partililer ile birlikte iki son gezdikleri ilçelerimizde de oy istediler.  

Salih Keskin, her ilçemizde olduğu gibi Sarayköy ve Babadağ ilçelerinde de heyecan içinde bulunan MHP’lilerin ve vatandaşların partilerine gösterdikleri teveccüh sebebiyle yaptığı açıklamada, “Sarayköy kararını vermiş, Teşekkürler Sarayköy, Teşekkürler Babadağ” diyerek; “Sarayköy ilçemizin Tosunlar ve Ahmetli Mahallerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Partimize ve Cumhur İttifakına olan teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etti. Rabbim varlıklarını daim eylesin. Babadağ ilçemizin Yeniköy Mahallesinde ”DEVLET” dolu sohbet sonrası partimize ve Cumhur İttifakına destek sözümüzü alarak ayrıldık, Ülkü ve iman aşkı ile yanıp tutuşan gönül erleri dur durak bilmeden son ana kadar çalışmaya devam edecek inşallah.” şeklinde konuştu.

Ali Keskin ve Salih Keskin, şuana kadar 10’a yakın ilçe de ve Denizli merkezde seçim çalışması yaptılar. Dur, durak bilmeden yaptıkları bu çalışmaları camiada takdirle karşılanan Salih Keskin, yapılan program doğrultusunda seçimlerin son anına kadar ilçe ve köyleri ziyaret etmeyi sürdüreceklerini ve halkımızın MHP’ye gösterdiği sevgiyi karşılıksız bırakmayacaklarını dile getirdi.