MHP Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş Oldu

MHP Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş Oldu

MHP Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş Oldu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi MHP'nin Serinhisar adayı belli oldu. Cemal Kobaş MHP’nin Serinhisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Cumhur İttifakı’nın ortak aday ile seçime gireceği merkezlerden olan Denizli’nin Serinhisar ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Serinhisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cemal Kobaş, “Girdiğimiz seçimlerde bizim kaybetme gibi bir lüksümüz hiç olmadı yine bu seçimlerde biz Cumhur İttifakı  bayrağını Serinhisar’da dalgalandıracağız” dedi.

Cemal Kobaş’ı Tanıyalım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş açıklamasında; “Serinhisar’da doğup Serinhisar’da büyüyen Serinhisar’da ticaret yapan köklü bir aileden geliyoruz.

1983 doğumluyum öğrenimimi burada tamamladım ticaret hayatımızı Serinhisar’da başladım ve Ersancak Kuruyemiş leblebi imalatını 2013 yılında sektörde kendi işletmemizi kurarak faaliyete başladık. 2009-2014 yılları arasında Serinhisar Ülkü Ocakları başkanlığıyla başlayan süreçte Serinhisar Leblebi Sanayi Sitesi Kooperatif başkanlığıyla devam ettik ve nihayetinde Denizli Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeliği ve halende Denizli Ticaret Borsası meclis üyeliği ile devam ediyorum.

2019-2023 yılı aday adaylığı sürecine kadar Ak Parti Serinhisar ilçe başkanlığıyla süreci devam ettirdik nihayetinde dostlarımızın ve Serinhisarlarımızın bizden gelen talepleri doğrultusunda aday adaylığı başvurumuzu Ak Parti’den yaparak Cumhur ittifakımızın Serinhisar’da kazanması için bismillah dedik. Geldiğimiz noktada, genel merkezlerimizin, vekillerimizin, Büyükşehir Belediye başkanımızın ve Genel Başkanlarımızın olurlarıyla Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi’nden Serinhisar başkan adayı olduk.

Serinhisarımız için bundan sonra var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Serinhisar bizim memleketimiz, borçlu olduğumuz bir yer eksiklerini iyi biliyoruz. Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte biz Cumhur ittifakı olarak CHP’li bir belediye olmasına rağmen hizmetlerde eksik olan hepsini tamamladık ,elimden geldikçe memleketimiz hizmet edebilmek için uğraştık.

TİCARİ ALANLARIMIZIN BÜYÜTECEĞİZ

Serinhisar leblebi başkenti Türkiye’de ki  leblebi üretimin yüzde 80’ni  Serinhisar’dan karşılanmaktadır. Leblebi dünyada yüzde 65’i olarak Türkiye’de, yüzde 80’ni Serinhisar’da yapılmaktadır biz rahatlıkla leblebinin başkenti Serinhisar diyebiliyoruz.

Serinhisar , Antalya yolumuzun  sağında solunda 54’e yakın leblebi ve kuruyemiş dükkanlarımız var bunda da yoğun güzergahta ticari alanlarımızın sayısını çoğaltmak istiyoruz, 2’inci leblebi  sanayiler sitemizi burada tekrar faaliyete geçirerek üretim alanlarının gelişmesini sağlayacağız.

SOSYAL TESİS PROJESİ

Serinhisar’da vakit geçiremeyen öğrenciler için sosyal tesisler yapmayı planlayan Cemal Kobaş  “Öğrencilerimizin vakit geçirebileceği   ve konaklayabileceği sosyal aktivitelerin yapabilecekleri sosyal tesisler yapacağız. çünkü öğrencilerimiz burada vakit geçiremediği için çoğu Denizli’ye gitmek zorunda kalıyor, biz bunlara yerinde çözmek istiyoruz.