MHP Mİlletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP Mİlletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Aday Adaylarımızın başvuruları , Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle Denizli Milletvekili Aday listemiz belirlendi” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 28. Dönem Denizli Milletvekili Adaylarını kamuoyuna tanıtan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “14 Mayıs’ta teröre terör diyemeyenler kaybedecek, milleti için için gece gündüz mücadele eden Cumhur İttifakı kazanacaktır” dedi.

 Aday Adaylarımızın başvuruları , Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle Denizli Milletvekili Aday listemiz belirlendi” dedi.


 14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına devam eden MHP Denizli İl Başkanlığı, milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan 23 isim arasından seçilen 7 adayı kamuoyuna tanıttı. MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım toplantısına aday adaylarının yanı sıra ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

 
MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, toplantıda aday listesinde yer alan Ferudun Ünal, Yusuf Garip, Ebru Leman Kalkan, Emre Erdoğan, Mehmet Altıntaş, Raşit Özdemir ve Hüseyin Yüklet’i tek tek partililer ve kamuoyuna tanıttı.

MHP’nin politikaları asla popülizm içermez. 14 Mayıs’ta teröre terör diyemeyenler kaybedecek, milleti için gece gündüz mücadele eden Cumhur İttifakı kazanacaktır. 14 Mayıs, MHP’nin ve Cumhur İttifakımızın zafer günüdür. Recep Tayip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanlığı günüdür. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Adaylarımıza ise başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.