MHP İL BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

MHP İL BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Çal ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Yılmaz, ziyaretleri için iki başkana teşekkür etti, “Önemli olan bu koltuklara oturmak değil, başarılı olmaktır. Benim dönemimde sadece partililerimiz değil, herkesin oyuna talip olacağız” dedi.

Başkan Fethi Akcan’ın ardından Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’da Yılmaz’ı ziyaret etti. İki Başkan Uz ile Akcan, MHP İl Başkanı Yılmaz’a 20 numaralı Denizlispor forması hediye etti.  Yılmaz, “Umarım Denizlispor düşmez. Kayyuma giden kulübün ayağa kalkması için çabalayan yönetim, tüm zorlukların üzerinden gelecektir. Biz buna inanıyoruz” dedi.

Çal Belediye Başkanı Akcan ile baş başa görüşme yapan Yılmaz, “Çal’ı örnek almalıyız. Çal, hepimize örnek olmalı. Yani demem o ki, biz sadece partililerimizin değil, herkesten, her kesimden oy alabilmeliyiz. Yerel seçimde Akcan’ın Çal’daki performansı ve seçimlerden sonraki çalışmaları önümüzdeki en önemli başarı hikayesidir. Önemli olan bu koltuklarda oturmak değil, başarılı olmaktır. Seçimlere kısa zaman kaldı. Başarılı olmak için ekibimle birlikte elimden geleni yapacağım” diye konuştu. Başkan Akcan’da, Yılmaz’a yeni görevinde başarı diledi.