MHP İl Başkanı Yılmaz’dan Honaz’da Cumhur İttifakı vurgusu

MHP İl Başkanı Yılmaz’dan Honaz’da Cumhur İttifakı vurgusu

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz: “Honaz, üretken belediyecilik ile tanışacak”

(İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Honaz’daki seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği için önemine vurgu yaparak; “Honaz’ı Cumhur İttifakı’na dahil ederek hem Liderimiz Devlet Bahçeli'ye hem de Cumhurbaşkanımıza bir hediye sunacağız” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP’nin Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Buran, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Arık, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, TÜRKAV Denizli Şube Başkanı Murat Aydınlı ile birlikte Kaklık pazaryerinde vatandaşlar ve esnafla buluştu. Yoğun bir kalabalıkla başlayan pazar ziyareti sırasında Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci için destek isteyen Başkan Mehmet Ali Yılmaz, ardından Honaz ilçe meydanında faaliyet gösteren esnaflar ile kıraathaneleri dolaştı.

Son olarak MHP Honaz İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililere seslenen Başkan Yılmaz, “Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde, hain darbe girişimi sonrası Yenikapı ruhuyla bir araya gelen büyük bir ittifaktır. Bu ittifakta şahsi menfaatler, kişisel hırslar, geçmişte yaşanmışlıklar bir tarafa bırakılarak, ülkemizi dört bir yandan kuşatan tüm hainlere karşı ‘Önce vatan’ diyerek yola çıkan iki siyasi liderin, tarihte eşine az rastlanır bir fedakarlıkla milletini nasıl düşündüğünü gösteren bir vatanseverlik örneği tüm dünyaya sergilenmiştir. Cumhur İttifakı sayesinde ülkemiz bir çok sınır ötesi harekatı başarmış, Karabağ gibi kadim Türk yurdu tekrar kardeş ülke topraklarına katılmış, PKK terör örgütünün ülke içerisinde etkinliği sıfıra indirilmiş ve Türkiye ‘Lider Ülke’ olma yolunda büyük bir ilerleme kat etmiştir” dedi.

Cumhur İttifakı’nın başta Honaz olmak üzere Denizli’nin tamamında belediyelere talip olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, “31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurdukları komisyonlar gerekli çalışmayı yapmışlar, bunun neticesinde de Honaz ilçemizde MHP Adayı Ali Semerci, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak uygun görülmüştür. Buradan tüm Honazlı hemşehrilerime seslenmek istiyorum; bu seçimde Honaz’ı Cumhur İttifak’ına dahil ederek hem Liderimiz Devlet Bahçeli’ye hem de Cumhurbaşkanımıza bir hediye sunacağız. Onların gösterdiği kadirşinaslığa, biz de Honaz’da Cumhur İttifakı Adayımızı kazandırarak cevap vereceğiz” diyerek vatandaşlardan MHP Belediye Başkan Adayı Ali Semerci’ye destek istedi.