Mesut Efe Kılıçdaroğlu’yla Görüştü

Mesut Efe Kılıçdaroğlu’yla Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe ve beraberinde gelen heyet Ankara’da parti grubu toplantısına katılarak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi

Mesut Efe “Genel Başkanım Düğünümüze Davetlisiniz!”

 Cumhuriyet Halk Partisi Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe ve beraberinde gelen heyet Ankara’da parti grubu toplantısına katılarak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi.


Cumhuriyet Halk Partisi Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe, Sarayköy Ziraat Odası Başkanı ve CHP Meclis Üyesi Erkan Arslan, Kadın Kolları Başkanı Derya Atlıhan Ulutürk, Gençlik Kolları Başkanı Murat Dağoğlu ve ilçe yöneticileriyle birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundular. 


Ziyaretler kapsamında Sarayköy’den Ankara’ya gelen heyet, ilk olarak Meclis Başkanvekili, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı makam odasında ziyaret ettiler. Ardından CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile birlikte CHP Parti Grubu Toplantısı’na katılan Başkan Efe, tamamlanan toplantı sonrasında partililerle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. 


Denizli’de yaptırdığı davetiyeyi Kılıçdaroğlu’na takdim eden Başkan Efe “Sayın Genel Başkanım Partimizin Denizli’de en fazla oyunu alan ilçe olarak 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerde kınamızı yaptık, inşallah 2024 yılında yapılacak olan seçim sonrasında Sarayköy Belediyemizi kazanmış bir şekilde gerçekleştirecek olduğumuz düğünümüze sizleri de bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Efe’nin konuşması sonrasında Sarayköy’de yetiştirilen çeşitli ürünlerden oluşan hediyeyi Ziraat Odası Başkanı Erkan Arslan takdim ederken, kadın kolları işledikleri oyalı yazma ve Genel Başkanın baş harflerinin işlendiği mendili düğün okusu olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na takdim etti.

Yapılan ziyaretin tamamlanmasıyla birlikte açıklamada bulunan Başkan Mesut Efe “Sarayköy olarak Denizli’de ilçeler arasında 14 ve 28 Mayıs’ta %63.8 oy oranıyla en yüksek oyu aldık. Sarayköy layık olduğu gibi yönetilmiyor. Üreten, halkına kazandıran değil, belediyenin mallarını har vurup harman savuran bir belediyeyle karşı karşıyayız. Belediyenin parklarını peşkeş çeken, arsalarını satan  geleceğini çalan bir anlayış var. Biz bunu değiştireceğiz ve Sarayköye "halkçı belediyecilik" anlayışımızı getireceğiz.

Size söz veriyoruz Genel Başkanım” dedi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu "Çıktığınız bu yolda tüm örgüte başarılar diliyorum. Genel seçimdeki başarınızı yerel seçimde de göstereceğinizden şüphem yok. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti sonrasında Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıkan heyet Ankara ziyaretini tamamladı.