MERKEZEFENDİ'DE HİZMETLER BİTMEZ

MERKEZEFENDİ'DE HİZMETLER BİTMEZ

Başkan Subaşıoğlu, Üzerlik’teki asfalt çalışmalarını inceledi ve şöyle dedi. “BU MAHALLEMİZE YENİ HİZMETLERİMİZ YOLDA”

Başkan Subaşıoğlu, Üzerlik’teki asfalt çalışmalarını inceledi ve şöyle dedi.
“BU MAHALLEMİZE YENİ HİZMETLERİMİZ YOLDA”

Merkezefendi Belediyesi tarafından Üzerlik Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Üzerliklilere müjde verdi: “Bu mahallemize yeni hizmetlerimiz olacak”
Merkezefendi Belediyesi ilçenin her bölgesinde asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Üzerlik Mahallesi’nde 3 bin 500 metrekare bir alanda asfalt çalışması yapıldı. 733 ton asfalt kullanıldı. Yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmalarını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yerinde inceledi. 
Başkan Subaşıoğlu, Üzerlik’e yeni dönemde yeni hizmetlerin yapılacağını müjdeledi. Subaşıoğlu “Üzerlik bizim için köyden mahalleye dönüşen çok önemli beldelerimizden, yerleşim merkezlerimizden birisi. Biraz Merkezefendimizin kenar bölgesinde ama çok güzel bir yer. Hala doğasını koruyan bir mahallemiz. Tabii burada, geldiğimizden beri birçok hizmetlerimiz oldu. Bu mezarlık yolu dediğimiz yol da önemli bir talepti. Geçtiğimiz günlerde Fen İşleri Müdürlüğümüz bu yolu bitirdi. Üzerliğimize yeni dönemde yeni yılda inşallah 2017’de ve 2018’in ortasına kadar yeni hizmetlerimiz olacak. Hepsini yapacağız. Mahallemizdeki bu yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.