Merkezefendi CHP “Müjdat İlhan” Dedi

Merkezefendi CHP “Müjdat İlhan” Dedi

CHP Merkezefendi İlçe kongresi yapıldı. Seçimlerde mevcut başkan Müjdat İlhan 215 delegenin oyunu alırken, rakibi Ozan Orpak ise 174 delegenin oyunu aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongreleri sürüyor. Yerel seçimler öncesi teşkilatlarını kuvvetlendirmek ve tazelemek isteyen CHP’nin merkezefendi ilçesinde 415 delege sandık başına gitti. Kongre Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongrede mevcut İlçe Başkanı, eski Baro Başkanı Müjdat İlhan meslektaşı ve çevreci çalışmaları ile kendisini duyuran Ozan Orpak ile yarıştı. Son ana kadar çekişmeli geçen ve tarafların delegeleri birebir markaja aldığı kongrede gülen taraf Müjdat İlhan oldu.

Öğle saatlerinde başlayan Kongrede eski milletvekillerinden Ali Rıza Ertemur başta olmak üzere çeşitli partililer konuşmalar yaparken, kura ile konuşmaları belirlenen iki aday, kürsüden delegelere hitap ederek, hem oy istediler; hem de yapacak oldukları çalışmaları anlattılar. Akşam saatlerinde konuşmaların ardından 415 delegeden 389 tanesi sandığa gitti. Oy kullanma işleminin ardından yapılan sayım sonrasında delegenin 215 oyunu Müjdat İlhan, 174 oyu ise Ozan Orpak aldı.

MÜJDAT İLHAN’IN SEÇİLEN YÖNETİMİ

Yapılan kongre sonucunda Müjdat İlhan başkanlığında Merkezefendi ilçe yönetimine şu isimler seçildi; Hacer Arı, Mehmet Aslan, Kerem Aşır, Aykut Atmaz, Birsen Çallık Özlem Demir, İbrahim Doğan, Nimet Kabasakal, Hasan Öget, Hüsamettin Özdamar, Sinan Özdemir, Ayşe Özdemirci, Neşe Şeker, Ramazan Türkaslan, İlkay Yazıcı, Ilgın Yıldız