Meral Akşener Cumartesi Günü İlimize geliyor

Meral Akşener Cumartesi Günü İlimize geliyor

Son siyasi gelişmelerin yıldızını parlattığı İyi Parti lideri Meral Akşener’in, yarın ilimizde yapacak olduğu programı, Denizli halkının yoğun isteği üzerine Mitinge çevrilerek, Cumartesi gününe…

Seçim anketlerinde hızla yükselen, Türk Milleti’nin parlayan yıldızı olmaya başlayan ve bütün umutların bel bağlandığı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumartesi günü öğleden sonra saat 14.00’te 29 Ekim Bulvarın da Denizli halkı ile buluşacak.

Ekonomik buhranın hızla yükseldiği, enflasyonun hızla yükselmesi ile birlikte yollara düşen, bütün provokasyonlara rağmen millet ile buluşmalarını ertelemeyen ve esnaflarımız başta olmak üzere yetişebildiği bütün kesimlerle birebir yüz yüze görüşen ve dertlere çare olmaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın ilimize gelerek diğer illerdeki gibi halkımızla buluşacaktı. Ancak, Denizli halkının yoğun isteği üzerine programını değiştirerek 22 Kasım 2021 tarihinde saat 14.00’te miting ile buluşma kararı aldı.

Konu hakkında parti il başkanlığından yapılan açıklamada, “Sayın Genelbaşkanımız Meral Akşener’in Perşembe günü şehrimizde düzenleyeceği esnaf ziyareti duyulduğu andan itibaren vatandaşlarımızdan yoğun bir şekilde kapsamın genişletilmesi talepleri adeta yağmur gibi yağdı . Bu minvalde Sayın Genelbaşkanımıza durumu ilettiğimizde çok daha geniş kitlelere ulaşmak adına Denizli buluşmamızı Cumartesi günü saat 14’te 29 ekim bulvarında miting biçime dönüştürme kararı hasıl olmuştur. Çoban ateşini yakan , şimdiye kadar olan tüm ziyaretlerini Sayın Genelbaşkanımızı bağrına basan Denizlili hemşerilerimizi Cumartesi günü saat 14’te 29 Ekim bulvarındaki büyük mitingimize bekliyoruz.” Denildi.