Memleket Partisi’ne İlgi Artıyor

Memleket Partisi’ne İlgi Artıyor

Memleket Partisi Denizli teşkilatı, bir yandan yeni üyeleri kabul ederken; bir yandan da ilimizin köklü dernek ve STK’larını ziyaret ederek siyasetin nabzını tutmaya çalışıyor.

Genel Başkan Muharrem İnce başkanlığında Türk siyasetine ayrı bir soluk getirmek için mücadele eden ve halkımızın teveccühünü kazanmaya başlayan Memleket Partisi, son günlerde Türkiye’nin ve elimizin köklü derneklerini, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek siyasetin nabzını tutmaya çalışıyor.

Kuruluşundan günümüze kadar geçen kısa zaman zarfında halkımızın kendilerine yönelik benimsemelerinin arttığını ve kendilerine güven duyduklarını dile getiren il başkanı Erhan Derici, “Çok olmadı kuruluşumuz. Ama bu zaman zarfında halkımızdan büyük ilgi gördük. Gelip üye olanlar oldu. Bizi tanımak için gelenler oldu. Biz Atatürk ilkeleri doğrultusunda herkese kucak açan bir parti olarak halkımızın bu sevindirici yönelimlerinden büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.  

ADD’Yİ ZİYARET ETTİLER

Memleket Partisi İl ve ilçe teşkilatları, geçtiğimiz günlerde başlattıkları ziyaretlerini de sürdürüyor. Bu kez adresleri Atatürk Düşünce Derneği Denizli Şubesi oldu.

Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici başkanlığında ADD’yi ziyaret eden yönetim kurulu ve ilçe teşkilatları olumlu bir hava içerisinde geçen toplantılarının Denizli siyasetine mal olacağını belirttiler. Konu hakkında bilgi veren il başkanı Derici, “Türk siyaseti son zamanlarda başka yönlere evrilmektedir. Biz doğrusu ile, yanlışı ile siyasetin göbeğinde olan bir parti olarak, doğruları herkese anlatmak zorundayız. Ziyaretlerimiz bu açıdan olumlu geçmektedir. Bizi kabul eden ADD yönetimine teşekkür ederim” dedi.