Memleket Partisi’nde deprem

Memleket Partisi’nde deprem

Memleket Partisi Pamukkale ilçe teşkilatı istifa etti. İlça Başkanı Savaş Akman, istifa dilekçesinde il Başkanı Erhan Derici’ye sert sözlerle yüklendi. 

Memleket Partisi Denizli Pamukkale ilçe Teşkilatı’ndan 14 kişi, ilçe başkanı Savaş akman ile birlikte istifa ederek, zehir zemberek bir açıklama yaptılar. 

Açıklamasına “Demokrasinin kökleşmesi ve gelişmesi için, siyaset siyah yada beyaz iki renge sıkıştırılmış bir yapı yerine, gri tonlarında bulunması ve bu partilerin mecliste işbirliği yapması gerektiği düşüncesinde olduğum için yeni kurulan Memleket Partisinde görev aldım.” Diyerek başlayan Memleket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman, daha sonra ise şu görüşlere yer verdi; “Büyük heyecanla çıktığımız yolda, ilimizdeki örgütlenme yetersizliği, kısır çekişmeler, ayrımcılık gibi birlik ve bütünlüğü bozan tutum ve davranışlardan kaçınmak yerine, bütün bunları körükleyen; 8 ilçe örgütüyle yapılan il kongresinden sonra 14. ayın sonunda 5 ilçeye düşen, iki görevlendirmenin dışında tek bir ilçe bile kuramayan il başkanı, kendi beceriksizliğini örtmek için; Özellikle Pamukkale, Acıpayam, Çal İlçe başkanları ile sürtüşmeye giren partisinin Pamukkale ilçesini itibarsızlaştırmaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunarak “Pamukkale ilçesi çalışmıyor” diye genel başkan yardımcılarına şikayetçi olan, diğer ilçe örgütleri dört başı mamur  çalışıyormuş gibi, kişisel egolar ile hareket etmiş olup, Merkezefendi İlçe başkanı üç ay aradan sonra yaptığı toplantıya 5 Yönetim kurulu katılıyor. Toplantının ana gündem maddesi Pamukkale ve Acıpayam ilçe başkanının çekiştirme, dedikodusunu yapmak. Ben 30 yıllık siyasi hayatımda böyle bir soytarılık görmedim.

Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve çıkış yolları zengin Aile çocuğunun şımarıklığına, Egolarına heba edilemeyecek kadar ciddi bir durumdadır. Bu örgütlenme yetersizliğinden genel merkezinde çok rahatsız olmadığını gördüğüm için Pamukkale ilçe başkanlığından, yönetim kurulu üyelerimle birlikte istifa ettik.”

İstifa edenler şunlar;

1-Savaş AKMAN-Başkan

2-Yeşim Karaoğlan UYAR-İlçe Sekreteri

3-Yücel KAVASOĞLU--İlçe Başkan Yardımcısı

4-Ömer ŞENEL-İlçe Başkan Yardımcısı

5-Yalçın KAÇAR –Sayman

6-Nevzat ÇINAR –İl Eğitim Sekreteri

7-Mustafa BAYAM –Yönetim Kurulu Üyesi

8-Nurper ŞELÇUK –

9-Hakan ARIKAN

10-Burcu EROL

11-Yusuf ŞAŞAR

12-Veli VERE

13-Aykut ÇETİNASLAN

14-Bayram ÇETİNEL