Memleket Partisi ziyaretlerini hızlandırdı

Memleket Partisi ziyaretlerini hızlandırdı

Memleket Partisi Denizli İl Başkanlığı il bazında dernek ve sosyal platform temsilcileri ile yaptığı istişare toplantılarının ziyaretlerini hızlandırdı.

Memleket Partisi, ülkemizin içinde bulunduğu siyasal ve ekonomik sıkıntıların hat safhaya çıktığı şu son günlerde toplumun nabzını tutan köklü platformlar ve derneklere yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. Memleket Partisi geçtiğimiz günlerde  il başkanı Erhan Derici başkanlığında, parti yönetimi ileKadın Haklarını Koruma Derneğini ziyaret etti.

İl Başkanı Erhan Derici, Partilerinin cinsiyet eşitliğine verdiği önemi ve yönetim kurullarını oluştururken uyguladıklarını fermuar sistemini anlatarak, çıktıkları yoldan bütün kesimlere ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Başkan Derici, “Denizli’deki pek çok sivil toplum örgütünün kuruluşuna önderlik etmiş, Kadın Haklarını Koruma Derneği Denizli Şubesini de kuran ve halen başkanlığını yürütmekte olan Nurten Karakış’a, dernek yöneticileri Gülşen Oral, Havva Aydın, Şükran Erken ve Nevin Demircan’a bize gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ederiz. Memleket Partisi olarak kadınlarımızın ve kadın örgütlerimizin daima yanında olacağız.” Dedi.