Memleket Partisi İlk Kongresini Yaptı

Memleket Partisi İlk Kongresini Yaptı

Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan ve bugüne kadar 50 ilde teşkilatlanan Memleket Partisi ilimizde de ilk kongresini yaparak çalışmalarına start verdi. Pamukkale İlçe Başkanlığı kongresinde…

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda Pazar günü gerçekleştirilen Memleket Partisi Pamukkale İlçe kongresine genel merkezden Parti Meclisi Üyesi  Mahir Bakan ile Genel Sekreter yardımcısı Mert Ünlü katıldılar. Atanan kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen, Merkezefendi İlçe Başkanı Erhan Dereci,  il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı kongre oldukça hareketli geçti.

MEMLEKET PARTİSİ OTEL LOBİLERİNDE KURULMADI

Memleket Partisi’nin kuruluş ve teşkilatlanma sürecine dar açıklamalarda bulunan ve partililere hitap eden Genel Sekreter yardımcısı Mert Ünlü, “Memleket Partisi ne Cumhur, ne Millet; memleket aşığı Atatürk çizgisinde insanların kurduğu bir partidir. Bu parti, diğer partiler gibi otellerin lobilerinde, zenginlerin sofralarında değil, bizzat Türk halkının kendi bünyesinde kurulmuştur. Genel Başkan Muharrem İnce’nin yurt gezilerinde halkla bütünleştiği toplantılarda kurulmuştur” dedi.

“AYAĞA KALKIN..!”

Genel Sekreter yardımcısı Mert Ünlü’nün Devam başkanlığını yaptığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Pamukkale İlçesi Kurucu Başkanı ve aynı zamanda adayı Savaş Akman ise; “Ayağa kalkın..!” vurgusu ile Memleket Partisi’nin misyonunu ortaya koydu. Partililere hitaben yaptığı konuşmada, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik buhranı çarpıcı sözlerle aktaran Akman, “Ben, elini taşın altına koyan, memleketini seven, halkının umutlarını taşıyan bir genel başkanın ardından gidiyorum. O’nunla Türkiye’nin gerçekten güzel günlere taşınacağını ve halkın iktidarına kavuşacağına inanıyorum. Güzelim ülkemizi bu hale getirenlere karşı konuşma borcumuz var. Siyaseti kirlendiren, halkı takmayan, hukuk, demokrasi alanlarında gerilere götürenlere karşı konuşma borcum var. Bu yüzden ayağa kalkmaz zorundayız” diyerek, tüm salonu ayağa kaldırdı ve coşkulu bir şekilde siyasi çalışmaları korkmadan, ürkmeden azimle yapma sözü aldı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Pamukkale ilçesi Kurucu Başkanı Savaş Akman ilçe başkanı seçilirken, tek liste olan Yönetim kurulu da seçilerek Memleket Partisi’nin ilk kongresi ile çalışmalara start verdiler.

İLÇE YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Pazar Günü gerçekleştirilen Memleket Partisi Pamukkale İlçesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor.