Memleket Partisi Honaz Kongresi yapıldı

Memleket Partisi Honaz Kongresi yapıldı

Uzun süredir ilçe kongrelerini yapmaya çalışan Memleket Partisi Denizli teşkilatı, son ilçe kongresini Honaz ilçesinde yaparak, partiyi Sündüz Kesikbaş Özarslan’a emanet etti.

Önümüzdeki hafta sonunda Erhan Derici’nin il başkan adayı olduğu il kongresini yaparak il bazında teşkilatlanmayı sürdüren Memleket Partisi son ilçe kongresini Honaz ilçesinde yaptı. Memleket Partisi Honaz İlçe Başkanı Sündüz Kesikbaş Özarslan oldu.

Kongrenin divan başkanlığını Acıpayam ilçe Başkanı Ertan Başkan yaparken, kongreye il başkan adayı Erhan Derici, Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman, Merkezefendi ilçe başkanı Osman Uluköy başta olmak üzere, diğer ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Ayrıca, Memleket Partisi Honaz İlçe kongresine Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım’da beraberindeki bir heyet ile katıldı.

Memleket Partisi’nde görev yapmanın kendisi için onur olduğunu dile getiren Sündüz Kesikbaş Özarslan, “En çok kadınların ezildiği, horlandığı bir dünyada, huzur ve demokrasi ortamında yaşamanın hak edilmesi gerektiğini biliyorum. Bütün kadınların elini taşın altına koyması gerekmektedir. Ormanların yandığı, sellerin hayatları söndürdüğü bir ülkede demokrasi için, laiklik ve huzurlu yaşam için Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde mücadele etmek onurdur” dedi.

Daha sonra yapılan seçimler sonucunda Sündüz Kesikbaş Özarslan Honaz ilçe başkanlığını kazanarak Memleket Partisi Honaz Teşkilatı resmiyet kazandı.