MEMLEKET PARTİSİ, HER EVDEN EN AZ 1 OY İSTİYOR

MEMLEKET PARTİSİ, HER EVDEN EN AZ 1 OY İSTİYOR

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğinin açıklamasının ardından partinin Denizli’deki Milletvekili Adaylarından konuyla ilgili açıklama geldi.

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayları basın açıklaması gerçekleştirerek  son gelişmeleri değerlendirdi. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilme kararı ile ilgili konuşan Denizli’deki milletvekili adayları seçmene önemli mesajlar verdi. Adaylar adına basın metnini okuyan Memleket Partisi Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Erhan Derici; “Değerli Denizlili hemşerilerimiz, Denizli İl Örgütü olarak öncelikle Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’ye geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce sahte dekontlar, olmayan jeepler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler ile oluşturulan, 'Son 45 günde gördüklerimi, son 45 senede görmedim' diye tanımladığı iftira furyası ve itibar suikastı sürecinden sonra cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmiştir. Ancak milletvekilliği genel seçiminde Memleket Partisi’nin iddiası artarak devam etmektedir” dedi.

“MEMLEKET PARTİSİ MECLİS'İN SİGORTASIDIR"

Derici açıklamalarının devamında; “Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce çekilme kararını memleketimizin menfaatini düşünerek almıştır. Bu karar büyük bir fedakarlıktır. Bu fedakarlığın karşılığı ise Meclis’te Atatürkçü vekil sayısının artması ile sağlanacaktır. Bu noktada Memleket Partisi Türkiye’nin geleceği için önemli ve gereklidir. Mevcut olasılıklarda Meclis’te; HDP’nin milletvekilleri olacaktır. CHP listelerinden aday olan Deva’lı, Saadet’li, Gelecek’li 77 kişilik kadronun önemli kısmı yer alacaktır. AKP’nin vekilleri olacaktır ama Atatürkçüler azınlıkta olacaktır. Mecliste Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve demokrat vekil sayısının artması için milletvekilliği genel seçiminde Memleket Partisi’ne her aileden en az 1 oy bekliyoruz. Böylelikle Memleket Partisi Meclis’in sigortası ve Atatürkçülerin Meclis’teki sesi olacaktır. Denizli özelinde 7 kişilik vekil listemizde her birimiz siyasete ilk kez Memleket Partisi’nde başlamış, siyaseti meslek olarak değil görev olarak gören kişileriz. Listemizin yaş ortalaması 36. Denizli’nin damadı, gelini değil, has evlatlarıyız. Bütün bunları değerlendirmenizi ve milletvekilliği genel seçiminde Memleket Partisi’ne oy vererek desteğinizi rica ediyoruz” diye konuştu.