Memleket Partisi Fuarı Ziyaret Etti

Memleket Partisi Fuarı Ziyaret Etti

Memleket Partisi Denizli Teşkilatı, yönetim kurulu ve ilçe yönetim başkanları ile birlikte Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık fuarını ziyaret etti. 

Memleket Partisi Denizli İl Başkanlığı, Denizli’de 17.si düzenlenen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarına katıldı. İl Başkanı erhan Derici başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve İlçe başkanlarının katıldığı ziyaretin oldukça verimli geçtiği belirtildi.

Fuar ile ilgili görüşlerini açıklayan Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Dereci, “Bu fuar ege ve Denizli tarımcıları için önemli. Bu fuar sayesinde sektördeki teknolojik ve diğer yenilikleri takip edebiliyorlar. Geleneksel hale gelen bu fuarın önümüzdeki yıllarda da devam etmesini diliyorum. Bu farın bakanlık tarafından desteklenmesi gerekir. Zom zamanlarda Türk tarımının ne hale geldiği ortadadır. Bakanlar ayrılıyor. Bu durum yönetim şeklinin ve başarısızlığın bir göstergesidir. Çiftçilerimizin durumu ortadadır. İktidarın acilen üretim politikalarına geçiş yapması gerekmektedir." şeklinde konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ ÇİFTÇİ BİR AİLEDEN GELİYOR

Başkan Derici, Genel Başkanları İnce'nin çiftçi çocuğu olduğunu belirttiği açıklamasında, "Memleket Partisi’nin proğramında tarım politikası en geniş yer tutan bir maddedir. Gereken önemi iktidarımızda vereceğiz.Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin tarımcı bir aileden gelmesi, tarım sektörüne bizim bir başka gözle, daha iyi duruma getirmek için çalışmamızın bir göstergesidir” dedi.