Mehmet Salih Konya : Sarayköy Hakettiğini Alacak

Mehmet Salih Konya : Sarayköy Hakettiğini Alacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarayköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Salih Konya , Partisinin tek aday adayı olarak seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarayköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Salih Konya , Partisinin tek aday adayı olarak seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Mehmet Salih Konya Kulvar Gazetesi’nden Nesrin Altınsır’a seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

SARAYKÖY'E KALICI BİR HİZMET YAPILMADI

Mehmet Salih Konya, iki seçimdir maalesef kazanan Parti ve Başkan Sarayköy’e kalıcı bir hizmet getirmemiştir. Sarayköy’ün sorunlarını biliyoruz, Sarayköy halkının isteklerini biliyoruz , proje ve programlarımız hazır, Sarayköy’e kalıcı çözümler için , hizmete talibiz.

CHP'DEN VE SARAYKÖY'DEN AYRILMADIM

Siyaset hayatına CHP’de başladım ve hala CHP’de devam ediyorum. Yaşantıma Sarayköy’de başladım, askerlik hariç başka yerde yaşamadım. Partimin her kademesinde görev aldım, parti terbiyesi ile siyaset yaptım. Hem partimin isteklerini hem de Sarayköy’ün ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum.

Partimizde değişim ve yenilenme süreci vardı , partililer ve taban bunu istediği için ben de Özgür Özel başkanımıza destek verdim. Bundan sonra tabanın isteğini yerine getirmiş bir parti olarak daha güzel işlere ve daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Sarayköy’ü istihdamdan uzak, üretimden uzak bir hale getirdiler. Üretmeyen, çalışmayan hiçbir kimse, hiçbir bölge kalkınamaz. Sarayköy’e üretim ve İstihdam adına , Sarayköy’ün geleceği adına tek bir çivi çakılmadı.

PROJELERİMİZ VE EKİBİMİZ HAZIR

Aday adaylığından sonra tek aday adayı olarak , adaylığım açıklanırsa hazır olan projelerimizle Sarayköy’ü nasıl bir hale getireceğimizi , nasıl üreten ve çalışan bir ilçe için neler yapılması gerektiğini halkımıza da anlatma imkanımız olacak.

Tüm projelerimiz ve ekibimiz hazır eğer seçilmemiz halinde öyle çok uzun zaman değil , çok kısa sürede Sarayköy’de ki değişimi herkes görecek.

RANT İÇİN DEĞİL , İSTİHDAM VE ÜRETİM İÇİN GÖREVE TALİBİZ

Özellikle kimsenin hakkına girmeyeceğiz , Sarayköy’ün kaynaklarını Rantçılara peşkeş çekmeyeceğiz. Bizim partimizin tüm Genel Başkanları için çaldı, çırptı, kaynakları haksız kullandı, kendilerine ve ailelerine menfaat sağladı diye bir iddia duyamazsınız, şimdiye kadar duymadınız , bundan sonra da duymayacaksınız. Bizde bu siyasi terbiyeden yola çıkarak hizmetleri yaparken kaynakları doğru kullanacağımız ve rant için değil halk için hizmete talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

SARAYKÖY İLÇE BAŞKANIMIZ MESUT EFE VE YÖNETİMİYLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Bizim burada CHP Sarayköy ilçe başkanlığı ile uyum içinde bir çalışmamız var. İlçe başkanımız Mesut Efe son derece aktif ve çalışkan bir arkadaşımız, kendisi ve yönetimi olağanüstü başarılı ve çalışkan. Ortak hareketle Sarayköy’e büyük hizmetler getireceğimize inanıyorum.

Eskiden de sahadaydık,şimdi de sahada çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Halkın sorunlarını ve isteklerini dinlerken , yapacaklarımızı ve yapmak istediklerimizi anlatıyoruz.

KAPIMIZ AÇIK, ŞEFFAF , HİZMETKAR VE DÜRÜST OLACAĞIZ

Buradan son olarak şunu söylemek istiyorum. Seçimi kazandığımız zaman kapımız herkese açık olacak, Şeffaf olacağız, Sarayköy’ün bir kuruşunu israf etmeyeceğiz, çalışan , üreten ama daha önemlisi daha özgür bir Sarayköy olacak.