Mazıoğlu'ndan habere ve belediye'ye bombardıman

Mazıoğlu'ndan habere ve belediye'ye bombardıman

Merkezefendi Belediyesi önceki dönem Başkan Yardımcısı ve yeni dönem Belediye Meclis Üyesi Ayhan Mazıoğlu , Merkezefendi Belediyesi ile yayınlanan bir habere ve Merkezefendi Belediyesi yeni…

Merkezefendi Belediyesi önceki dönem Başkan Yardımcısı ve yeni dönem Belediye Meclis Üyesi Ayhan Mazıoğlu , Merkezefendi Belediyesi ile yayınlanan bir habere ve Merkezefendi Belediyesi yeni dönemine eleştiri bombardımanı yaptı.

Ayhan Mazıoğlu Aynahabernet sitesinde yayınlanan bir haberden sonra sosyal medya hesabından hem haberi hem de yeni Belediyenin yaptığı ve yapmadığı işlerle ilgili eleştiri bombardımanı yaptı. 

Ayhan Mazıoğlu yeni belediyenin yönetimi devraldığından beri renkli merdiven boyatma, ilaçlama yapma ve moloz oplama ile ilgili haberlerinin yapıldığını bunların zaten hep yapıldığını , ancak yeni bir projenin olmadığını ifade etti.

aynahabernet internet sitesi sahibi Ayhan Çimendağ ise yaptıkları haberin kendilerine orada yaşayan  vatandaşların gönderdiği haber ve istek üzerine yaptıklarını eleştiri ile ilgili konuyu ise kamuoyu ve vatandaşların takdirlerine bıraktıklarını ifade etti.