MANTAR'DA İLK HASADINI YAPTI

MANTAR'DA İLK HASADINI YAPTI

Tavas İlçesi Balkıca Mahallesi’nde Genç Çiftçi 30,000 TL.Hibe Projesi kapsamında Mantarcılık Proje Tesisinin ilk hasadı YAPILDI

Tavas İlçesi Balkıca Mahallesi’nde Genç Çiftçi 30,000 TL.Hibe Projesi kapsamında Mantarcılık Proje Tesisinin ilk hasadı Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Nejdet Demir, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Tavas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halil Nas, Adalet ve Kalkınma Partisi Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, Tavas Ziraat Odası Başkanı Orhan Akyol ve Balkıca Mahallesi Muhtarı Himmet Zencirci’nin katılımlarıyla törenle gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Tavas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halil Nas “Önder ve girişimci çiftçi olmak cesaret ister. Tavas’ımızda ilk olan İstiridye Mantar Yetiştiriciliğine bakanlığımız Genç Çiftçi Hibe Programları Desteği sonucunda böyle bir tesis kuruldu. Bu tarımsal sektörümüz bundan sonra diğer mahallerimize örnek teşkil edecek olup çiftçilerin bu sektöre eğilimi artmasını beklemekteyiz. Başta Genç Çiftçimiz Sultan KATIRCIOĞLU ve ailesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Tavas’ımıza ve genç çiftçimize tesisimiz hayırlı uğurlu olsun.’ dedi.