MANSUR YAVAŞ’TAN, ALİ RIZA ERTEMUR VE PAMUKKALE’YE TAM DESTEK

MANSUR YAVAŞ’TAN, ALİ RIZA ERTEMUR VE PAMUKKALE’YE TAM DESTEK

MANSUR YAVAŞ’TAN, ALİ RIZA ERTEMUR VE PAMUKKALE’YE TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’a, Ankara’dan destek geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ali Rıza Ertemur’un Pamukkale Belediye Başkanı seçilmesi halinde projelerini gerçekleştirmesi için destek vereceğini dile getirdi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’a destekler artıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ertemur’a destek içeren video mesajını gönderdi. Ankara’da insan odaklı belediyecilik hizmetleri ile takdir toplayan Yavaş’ın destek açıklaması büyük yankı uyandırdı.

MANSUR YAVAŞ: “DESTEK OLACAĞIM”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mesajında; “Ankara’dan Pamukkale’ye selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Ali Rıza Başkanım seçildiğinde onun projelerini gerçekleştirilmesinde destek olacağım.” dedi.

ERTEMUR: “MANSUR BAŞKANIMIZ İLE BERABER PAMUKKALE’MİZİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yavaş’ın destek mesajına teşekkür ettiğini belirten Ertemur; “Mansur Yavaş Başkanımız, tüm Türkiye’ye örnek belediyecilik nasıl yapılır sorusunun cevabıdır. 5 yıldır insan odaklı belediyecilik anlayışını tam anlamıyla Ankara’ya kazandıran Mansur Başkanımızın yeni dönemde de görevine devam edeceğinden son derece eminim. Mansur Başkanımız ile beraber Pamukkale’mizi değiştirmek için çalışacağız. Pamukkale’miz hak ettiği değeri alacak. Projelerimizi Mansur Başkanımızın desteği ile Pamukkale’mize kazandıracağız. Önce Pamukkale, önce Pamukkaleli diyerek çıktığımız yolda desteklerin günden güne büyümesi bizim inancımızı daha çok artırdı. Derman belediyeciliği Türkiye’mize kazandıran tüm CHP’li başkanlarımıza selam olsun. Pamukkale’mizin derman belediyecilikle buluşmasına kısa bir süre kaldı.” Diye konuştu.