MAKSİAD'tan Orpak'a Ziyaret

MAKSİAD'tan Orpak'a Ziyaret

MAKSİAD'tan Orpak'a Ziyaret

MAKSİAD Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yürütmekteyken 2024 Yerel Seçimlerinde Buldan Belediye Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ali Orpak'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Ziyaret sonrasında Başkan Orpak, Sanayici İş insanlarımızı Buldan’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek ilçenin tarihi ve kültürel değerleriyle ilgili bilgi verdi. Daha sonra Dokumacılığı ile nam salmış Buldan Bezi işlemeleri ve imalat süreçlerini, el dokumaları ile özdeşleşen Buldan tekstil çarşısını, belediye tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen eski cezaevi koğuşlarını ve Buldan Hükümet Konağını, Korunmuş geleneksel mimarisiyle ilçeye özgü dekorasyonlarıyla Talat Tarakçı ve Dr. Behçet Uz Ahşap ve Cumbalı Konaklarını, ilçenin kentsel zenginliklerini yerinde inceleyip görme fırsatı sundu.

 


MAKSİAD Başkanı Sarı; ‘’Denizli’mizin her ilçesi tarih ve kültürel miraslarımızla dolu. Buldan ziyaretimizi keyifli hale getiren bu güzellikleri ve tarihi dokuları üyelerimize de göstermek istiyoruz. Bu sebeple yakın zamanda kültürel bir gezi ve Sülaymanlı Yaylası’nda piknik düzenleme kararı aldık. Buram buram her sokağında tarih kokan bu güzel ilçeyi daha fazla insanın tanımasını istiyoruz. ‘’dedi

 

MAKSİAD Yönetimi: Başkan Orpak'a, Buldan halkına güzel hizmetler yapacağınıza inanıyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyoruz, diyerek ayrıldı.