MAHMUT ÇATLIK : ONURLUYUZ VE GURURLUYUZ

MAHMUT ÇATLIK : ONURLUYUZ VE GURURLUYUZ

Pamukkale Belediyesi Mhp Meclis Grubu Adına Mahmut Catlık, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı.

Pamukkale Belediyesi Mhp Meclis Grubu Adına Mahmut Catlık, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı. 

Mahmut Catlık’ın mesajı şöyle:

“Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 95 inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos Zaferi, kahramanlıklarla dolu şanlı Türk tarihinde yerini almış en gurur verici destandır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun, kadın, çocuk, genç, yaşlı omuz omuza vererek elde ettiği zaferle birlikte vatan toprakları işgalden kurtulmuş, Türk Ulusu karanlıktan aydınlığa çıkmıştır. Yaklaşık 1 asır önce verilen bu zorlu mücadeleler sonucunda, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı, egemenliği ve bütünlüğü sağlanarak bütün dünyaya örnek bir irade ve kararlılık sergilenmiştir.

Atatürk’ün güçlü duruşu ve azmiyle, Türk Milletinin inancıyla elde edilmiş böylesi bir zaferi unutmak asla mümkün değildir. Güçlü temeller üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün hızla yükselen ve birçok dünya medeniyetinin gıbta ile baktığı bir ülke konumundadır. Ulu Önder Atatürk’ün ışık tuttuğu yolda ilerlerken, her geçen gün daha da gelişerek hem bölgemizde hem de tüm dünyada istikrar sağlamaya devam etmektedir. Milli mücadele sürecinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canı pahasına korkmadan savaşan ve bu vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden seve seve feda eden aziz şehitlerimize sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin aydınlığı için savaşan, tarihe adını altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun.”