M. Ali Yılmaz, MHP İl Başkanı Oldu

M. Ali Yılmaz, MHP İl Başkanı Oldu

MHP Pamukkale ilçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, milletvekili adaylığı için istifa eden İl Başkanı Av. Yusuf Garip’in yerine il başkanı olarak atandı. Yarın öğleyin Devir teslim töreni yapılacak.

İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra, “geçici il başkanı” olduğu siyasi kulislerde konuşulan Av. Yusuf Garip’in önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adaylığı için geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmesi ile boşalan il başkanlığı görevine, MHP Pamukkale İlçe başkanlığını son yıllarda başarı ile sürdüren Mehmet Ali Yılmaz atandı. 

Yeni Başkan M.Ali Yılmaz, yarın (Salı günü) MHP İl binasında yapılacak olan “devir Teslim” töreni ile il başkanlığı görevini devir alacak.

Konu hakkında MHP’den yapılan açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı görevinden 2023 yılında gerçekleşecek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Av. Yusuf Garip, yarın 6 Aralık Salı Günü Saat 14.00’da Parti İl Binasında gerçekleşecek devir teslim töreniyle görevini Av. Mehmet Ali Yılmaz’a devir edecektir.” Denildi.

GÖREVİMİZ PARTİMİZİ BAŞARIYA ULAŞTIRMAK

Yarın öğleden sonra İl Başkanlığı görevini Garip’ten devir alacak olan Mehmet Ali Yılmaz, kendisinin atanması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz, Denizli MHP İl Başkanlığı görevini bugün şahsıma tevdi etmiştir. Öncelikle bu onurlu görevi şahsıma uygun gören Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin 2023'e doğru gittiği bu dönemde üstlendiğim sorumluluğun ne denli ağır ve büyük olduğunu biliyorum. Bu büyük sorumluluğun gereğini sadece tek başıma ya da il ve ilçe yönetimlerimizle değil, Denizli’mizin dört bir yanında yaşayan tüm ülküdaş ve gönüldaşlarımızla, onların destek ve katkılarıyla hep birlikte yerine getireceğiz. Bu vesileyle, üç hilalle gönül bağı olan tüm ülküdaşlarımızı beraber olmaya, hep birlikte çalışmaya çağırıyorum. 

MHP Denizli İl Teşkilatındaki görev dönemimizin ülkemiz, Büyük Milletimiz ve Denizli'miz için hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum. Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket!; Varolsun Türkmen Beyimiz!; Ne Mutlu Türk’üm Diyene

PAMUKKALE BAŞKANI BELİRLENECEK

Öte yandan Mehmet Ali Yılmaz’ın İl Başkanı olması ile boşalan Pamukkale İlçe başkanlığına da genel merkez tarafından yeni bir ismin atanacağı, ilçe yönetiminin kendi arasında seçil olmayacağı belirtildi.

MHP’ye yakın siyasi kulislere göre; M. Ali Yılmaz tarafından genel merkeze verilen isimlerden ve genel merkez tarafından ilimizde belirlenen bir kişinin atanacağı belirtiliyor.