“Lavinya Perde, Tasarım’a görkemli açılış

“Lavinya Perde, Tasarım’a görkemli açılış

MHP 21. Dönem Milletvekili Ali Keskin’in kızı ile damadının işletmesini üstlendiği “Lavinya Perde ve Tasarım firmasının açılışı, STK’ların ve siyasilerin buluştuğu görkemli bir açılış oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 21. Dönem milletvekili Ali Keskin’in damadı Mustafa Çavdar ile kızı Ayşe Keskin Çavdar’ın işletmesini üstlendikleri  29 Ekim Bulvarı üzerindeki “Lavinya Perde ve Tasarım” firmasının açılışı Denizli siyasetini bir araya getirdi. Hemen hemen her partiden ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin katıldığı açılışta; açılış kurdelesini Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni  Örki, Kamu Sen temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Başkanı Emre Erdoğan, Kale önceki dönem Belediye Başkanı İsmail Yarımca birlikte yaptılar.

Firmanın açılış konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “hayırlı uğurlu olması” temennilerinde bulundu. Ardından yapılan açılış duası ile kurdela kesildi.

Lavinya perde ve tasarım firmasının açılışına katılanlar arasında; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Dokumacılar Odası Başkanı Varol İnci, Türk Büro Sen Başkanı Hüseyin Tuncer, Türk Sağlık Sen Başkanı Ali İhsan Öztürk, Bakkallar Odası Başkanı Erol Tüzel, Marangozlar Odası Başkanı Halil Akbulut, Denizli Ticaret odası Meclis üyeleri Öztürk Taştan, Halil Öztürk ve Oğuzhan Şahan, MHP Merkezefendi İlçe başkanı Mehmet Altıntaş, Ülkü Ocakları önceki dönem Denizli il başkanı Hakan Cengiz, Ülkü Ocakları önceki dönem il başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Ülkü ocakları önceki dönem İl başkanı Mehmet Çelik, Buldan MHP Belediye Meclis üyesi Hamdi Taşdelen, MHP Denizli il muhasibi Yasin Yurtsever, Ülkü Ocakları il başkan yardımcıları ve Yönetimi, MHP Pamukkale belediye Meclis üyesi Süleyman Sırrı Sarıkaya, Merkezefendi iyi parti Meclis üyesi Serkan Bıçakçı, İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğtul Gökçe, BBP önceki dönem il başkanı İlhami Çiçek bulunuyor.

Firma sahibi Mustafa Çavdar yaptığı konuşmada, kendilerine destek veren ve açılışlarına bizzat katılan, çiçek gönderen, mesaj gönderen bütün dostlarına, arkadaşlarına teşekkür etti.