Kuşpınar Esnafı Berberoğlu’nu İstek Yağmuruna Tuttu

Kuşpınar Esnafı Berberoğlu’nu İstek Yağmuruna Tuttu

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin en ünlü pazarı Kuşpınar Mahallesindeki Çarşamba pazarı çevresindeki esnaf ile görüştü.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin en büyük ve en hareketli pazarlarından birinin kurulduğu Kuşpınar Mahallesi’ndeki Çarşamba Pazarı çevresindeki esnaf ile bir araya geldi. Başkan Adayı Berberoğlu, esnaf ve mahalle sakinlerinden de yerel seçimde destek istedi.

Kapalı Ve Modern Bir Pazar Yeri İçin Söz Verdi

Yaptığı seçim çalışmasıyla ilçede 7’den 70’e herkesin sevgisini ve desteğini kazanmayı başaran, kentin en renkli ve donanımlı başkan adayını karşılarında gören mahalle esnafı Türkay Berberoğlu’nu istek yağmuruna tuttu. Çarşamba pazarının hala sokak aralarında derme çatma çadırların altında kurulduğunu, yazın sıcaktan, kışında soğuktan, yağmurdan ve rüzgârdan mahalle sakinleriyle birlikte pazarcı esnafının büyük eziyet çektiklerine dikkat çeken mahalle esnafı Berberoğlu’ndan 1 Nisan’dan sonra mahalleye kapalı, modern bir Pazar yeri yapmasını istediler. Mahalle sakinlerinin ve esnafın isteklerini tek tek not eden Berberoğlu, ’10 yıldır AKP’li belediye başkanları Kuşpınar mahallesini ve ilçenin en ünlü pazarlarından Çarşamba pazarının yolunu unutmuş. Ama biz unutmayız.

Biz her zaman esnafın ve mahalle sakinlerinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Esnaflarımızdan ve mahalle sakinlerimizden 25 gün daha sabır istedim. Çarşamba pazarı, ilçemize yakışır şekilde yenilenecek. Mahallelinin sıkıntıları giderilecek. Kuşpınar Mahallesi için hazırladığımız modern kapalı pazaryeri projemizi aylar öncesinden hazırlamıştık. Bu sıkıntıların hepsini en kısa sürede biz ortadan kaldıracağız. Beni büyük sevgiyle ve destekle karşılayan esnaf ve mahallelilerimize teşekkür ediyorum. Türkay Berberoğlu sözü veriyorum. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi. Başkan Adayı Berberoğlu, ulaşılabilir bir başkan olacağının teminatı üzerinde telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitlerini de mahalle sakinlerine dağıttı.

Beyaz Cennete Giriş Ücreti Derdine Son

Kuşpınar Mahallesi sakinlerine de hazırladığı 41 proje ile ilgili bilgiler veren Türkay Berberoğlu, “Dünyanın Türkiye’nin ve Denizli’nin en önemli turizm bölgesi bizde, benim insanım 20 kilometre mesafedeki beyaz cennet Pamukkale’yi pahalılıktan gidip gezemiyor, şifalı suyundan faydalanamıyor. Dünyanın öbür uçundan turistler gelip UNESCO’ nun dünya miras listesindeki Pamukkale’yi geziyor. Pamukkale’de yaşayanlar travertenlerin yakınına bile gidemiyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Halkımızın desteğiyle inşallah belediye başkanı seçildiğimde ilçe sakinlerimin Pamukkale’ye giriş ücreti diye bir dertleri olmayacak.

Pamukkale ilçemizde yaşayan herkese müze kartı belediye olarak biz ücretsiz vereceğiz. İlçe sakinlerimiz yıl boyunca istedikleri zaman rahat rahat gidip beyaz cenneti gezebilecek. Travertenlerdeki natural park yüzme havuzu halkın kullanımına açılacak. Turizm acenteleri ile anlaşma sağlanarak, turistlerin bir günlerini Denizli merkezde geçirmesi sağlanıp, esnafa destek olunacak, bu çalışma için acentelere ücretsiz otopark sağlanacak. Karahayıt Mahallemizde sağlık turizmine yönelik, bölgede bu hizmeti veren sağlık personeli için apartlar tesis edilecek. Bu sağlık hizmetinin Türkiye ve dünya çapında tanıtımı yapılacak. Sağlık turizmi için hizmet veren otel ve pansiyonlara ruhsatlandırmada kolaylık sağlanacak” dedi