Kripto

Nvidia, dolandırıcıların tercih ettiği markalar listesine katıldı

Dolandırıcılar belirli bir topluluğa ulaşmak için genellikle tanınmış şirketlerin kisvesi altında hareket ediyor. 

Kripto paralar hayatımıza daha fazla entegre olacak

Bitcoin’e olan ilgi 2022 yılının ilk altı ayında bugüne kadarki en yüksek seviyeye ulaştı. Dünyada Bitcoin sahibi adreslerin sayısı bu dönemde 2,8 milyon artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi oldu

KuCoin, SIG’den 10 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, Susquehanna International Group'tan (SIG) stratejik bir yatırım aldığını duyurdu.

KuCoin 2022’nin İlk Yarısında Yüzde 219 Büyüdü, 20 Milyon Kullanıcıyı Aştı

KuCoin, 2022 yılına ait ilk yarı raporunda, yılın ilk yarısında 9,75 milyon yeni kullanıcının platforma dahil olduğunu açıklamıştı.

KuCoin, 2022 İlk Yarı Yıl Raporunu Yayımladı!

KuCoin, 2022 yılının ilk yarısında 2 trilyon dolarlık kümülatif hacime ve 9.75 milyon yeni kullanıcıya ulaştı.

En iyi 10 küresel kripto borsası

Dünya çapında yatırımcıları Bitcoin, Ethereum ve diğer dijital varlıklarla ticaret yapmaya davet eden yaklaşık 600 kripto para borsası var. Peki bunlardan hangileri güvenli?

Bitay'dan bayrama özel 500 USD değerinde BITAY Coin hediye

Türkiye’de faaliyet gösteren global kripto para borsası Bitay,  bayram boyunca üye olan kullanıcıların arasından seçeceği 1 kullanıcısına 500 USD değerinde BITAY Coin hediye edecek.

Merkez Bankası’nın kripto para yönetmeliği Anayasa’ya aykırı mı?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB)’nın kripto paralarla ilgili yaptığı son düzenlemeye göre, kripto varlıklar ödemelerde doğrudan ve dolaylı olarak kullanılamayacak.

Kripto parada mağdur olmamak için 5 tavsiye

Kripto paralara yatırım yapmak, doğası gereği spekülatif bir girişimdir. Bazı kripto para tüccarlarının başarılı yatırımları sayesinde milyoner oldukları inkar edilemez

Kripto paralarda yeni coin’ler umut veriyor

Başta ABD Merkez Bankası olmak üzere gelişmiş ülkelerin faiz artırımları, Bitcoin’in yüzde 75 gerilemesine neden oldu.

Türk Kripto Para Yatırımcıları Neye, Niçin Yatırım Yapıyor?

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin’in Türk kullanıcıları hedefleyerek hazırladığı araştırma, Türk kripto kullanıcılarına dair birçok içgörü ve detayı kapsıyor. 

Global kripto para borsası Gate.io, Türkiye faaliyetlerine başladı!

Spot işlem borsası Gate.io, resmi Türkiye faaliyetlerine başladı. 190'dan fazla ülkede 10 milyon kullanıcıya hizmet veren Gate.io, en köklü kripto para borsalarından biri olarak biliniyor.

Bitcoin izlenebilir mi?

 Bitcoin 2009’da piyasaya sürüldüğünde, herkesin Bitcoin ile herhangi bir şey alıp satabileceği ve yasaları çiğnemeleri halinde tutuklanmayı bırakın asla takip edilemediği görülüyordu. 

Düşen piyasada kazandıran yerli coin

Bitay tarafından geliştirilen ve Türkiye’den globale açılmış ilk yerel coin unvanına sahip BITAY Coin kripto para birimlerinin düşüşte olduğu bir dönemde  yükselen tek kripto para birimi oldu

BitMEX Spot Borsası, 24 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı!

Kripto borsası BitMEX tarafından başlatılan kripto alım ve satımına yönelik yeni ticaret platformu BitMEX Spot, yirmi dört saat içerisinde 24 milyon dolar değerindeki ticaret hacmine ulaştı

BitMEX Spot Borsası 24 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı!

BitMEX Spot, 25 Mayıs Çarşamba yirmi dört saat içerisinde 24 milyon dolar değerindeki ticaret hacmine ulaştı. BitMEX Spot yayınlandıktan 10 gün sonra önceki günlere oranla 0 artış gösterdi.

Türkiye’nin yeni kripto borsası Fexobit açıldı

Uluslararası normlardaki yazılımı ve güçlü sermaye yapısıyla, 50’den fazla coin ile hızlı ve kolay alım satım imkânı sunan Fexobit, yeni ekonominin güçlü bir oyuncusu olma iddiasıyla yola çıktı. 

Kısa vadeli kazanç vaadi yatırımcıların ilgisini çekiyor

Global kripto para ticaret platformu BitMEX, Spot borsası lansmanında Avrupa, Asya ve Latin Amerika’daki yatırımcıların kripto parayla ilgili eğilim ve davranışlarının yer aldığı raporu yayınlandı

Kripto Para Alternatif Yatırım için Düşünülüyor

Global kripto para ticaret platformu BitMEX, Spot borsası lansmanında Avrupa, Asya ve Latin Amerika’daki yatırımcıların kripto parayla ilgili eğilim ve davranışlarının yer aldığı raporu yayınlandı

Kripto para borsası düzenlemeleri dikkatle izlemeli

Dijital varlıklara ve kripto para birimlerine yapılan yatırımların vergilendirilmesine ilişkin güncel durumu paylaşan EY, farklı ülkelerin bu alandaki yaklaşım ve uygulamalarına da ışık tutuyor. 

KuCoin, 150 Milyon Dolar yatırım aldı!

Dünyanın en büyük 5. spot işlem borsası KuCoin, 10 Milyar Dolar değerlemeyle 150 Milyon Dolar yatırım aldı. 

KuCoin, Türkiye faaliyetlerine başladı!

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Global kripto para borsası KuCoin uzun süredir Türkiye’de aktif olarak hizmet sunuyordu.

Kripto para devi KuCoin, Türkiye’ye adım attı!

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Global kripto para borsası KuCoin uzun süredir Türkiye’de aktif olarak hizmet sunuyordu. 

 Kripto Varlık Platformu Bitlo'da ‘’WAVES’’  Dalgası Başlıyor...

Kripto dünyası her geçen gün geniş kitlelere hızla yayılıyor. Dünyanın her yerinden potansiyel yatırımcılar bu hızlı yayılmanın cazibesine kapılıyor.

WOO Network, Türkiye’ye adım attı!

Dünyanın en büyük kripto para platformu Binance’in yatırımcısı olduğu WOO Network, Aralık 2021 itibarıyla Türkiye pazarına adım atarak Türk kripto para yatırımcılarına hizmet sunmaya başladı.

Paribu’nun Paribu Net’in coin’i PRB ön satışa çıkıyor

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu Paribu tarafından hayata geçirilen blokzincir projesi Paribu Net, 21 Şubat itibarıyla PRB ön satışı için talep toplamaya başlıyor. 

Para sanal tehdit gerçek 

Kripto para, sanal para birimi olarak kullanılan ve herhangi bir fiziksel biçimde mevcut olmayan dijital varlık olarak tanımlanıyor. 

KRİPTO PARA DOLANDIRICILIĞI %81 ARTTI

Kripto para piyasasına karşı ilginin gün geçtikçe artması, yeni saldırı fırsatları arayan siber suçluların dikkatini çekmeye devam ediyor. 

Kripto para yasası bir an önce çıkmalı

"Sayın Cumhurbaşkanımız ripto para yasasının hazır olduğunu ve kısa süre içinde meclise geleceğini duyurdu. ABStocks olarak devletimizin attığı bu adımı sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

Kripto para şikayetleri yüzde 998 arttı

2021’in ilk 11 ayında en çok sorun yaşanan konuları bir araya getirdi. Sorunların başında ‘sisteme girişte "hata vermesi" ve "hesabın sıfırlanması" gelirken kripto para şikayetleri yüzde 998 arttı