Kovanoluk’ta halı saha inşaatı başladı 

Kovanoluk’ta halı saha inşaatı başladı 

Kovanoluk Mahallesi’nde Halı Saha inşaatına başlandığını açıklayan Başkan Şevik, “halı saha şimdiden mahallimize hayırlı olsun” dedi.

Protokol kapsamında, Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca finanse edilen ve Buldan Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen,  İlçe stadyumu ile Yenicekent Stadyumunun yenilenmesi, 5 adet halı saha, 5 adet basketbol sahası ile 1 adet gençlik merkezi olmak üzere toplam 8 milyon TL’lik spor yatırımları bir bir hayata geçiriliyor.

  Spor yatırımları kapsamında Kovanoluk Mahallesi de halı sahaya kavuşuyor. Projenin yüklenici firması HMC inşaat tarafından inşaatına başlanan Halı Saha’nın şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Protokol kapsamında ilçemize yapılması planlanan spor yatırımları hızla devam ediyor.  İlçe Stadyumu ile Yenicekent Stadyumu yenileme çalışmaları ile birlikte Helvacılar Mahallemizdeki Halı Saha  inşaatında da sona gelindi. Kovanoluk Mahallesi’nde başlanan halı saha en kısa zamanda tamamlayarak, mahalle  gençlerimizin hizmetine sunucağız” dedi. 

Ayrıca, bir adet tip Gençlik Merkezi ihalesinin de yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Şevik,  “Gençlik Merkezi ihalesi tamamlandı, yer teslimini yaptık. Sarıoğlu İnşaat tarafından yapımına en kısa zamanda başlanılacak” diye konuştu.