Kovanoluk Mahallesi Sosyal tesise kavuştu

Kovanoluk Mahallesi Sosyal tesise kavuştu

“Her mahalleye bir sosyal tesis” projesi kapsamında kısa bir süre önce yapımına başlanan Kovanoluk Mahallesi Sosyal Tesis inşaatı tamamlandı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in “Her mahalleyi bir sosyal tesis” projesi kapsamında 14 mahallede sosyal tesis inşaatı devam ediyor.  Başkan Şevik, Yenicekent’te mahalle sakinlerinin düğün, sünnet, mevlit gibi merasimlerini yapabileceği Pazaryeri ile Güroluk Mahallesi Sosyal Tesisin ardından Kovanoluk Mahallesine de sosyal tesis kazandırdıklarını söyledi. 

Kovanoluk Mahallesi Sosyal Tesisin çelik konstrüksiyon montajı da tamamlandığını ve çevre düzenlemesinin ardından vatandaşların hizmetine sunulacağını vurgulayan Başkan Şevik, “Bugün 14 mahallemizde sosyal tesis inşaatımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızdan biri olan Kovanoluk Sosyal tesisinin inşaatını tamamladık. Halı sahanın yanında yapımı tamamlanan sosyal tesis çevre düzenlemesinin ardından vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi. 

Çok amaçlı olarak hizmet verecek olan bu tesislerin bulundukları mahalleye büyük bir değer kattığını söyleyen Başkan Şevik.,”Vatandaşlarımız tüm sosyal etkinliklerini bu alanda yapabilmekteler. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.