KOSOVALILAR ÖZÇEKİMİ ÇOK SEVDİ

KOSOVALILAR ÖZÇEKİMİ ÇOK SEVDİ

Kosova’nın Gilan Şehri’ndeki Cavit Ahmeti Okulu’ndan gelen öğretmenler ve öğrenciler Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda Başkan Subaşıoğlu,…

Kosova’nın Gilan Şehri’ndeki Cavit Ahmeti Okulu’ndan gelen öğretmenler ve öğrenciler Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda Başkan Subaşıoğlu, fotoğraf makinesiyle öz çekim yaptı. Özçekim sırasında renkli görüntüler ortaya çıkarken, misafirler fotoğraf makinesi ile yapılan öz çekimi çok sevdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na bir ziyarette Kosova’nın Gilan Şehri’ndeki Cavit Ahmeti Okulu’ndan geldi. Lütfi Ege Anadolu Lisesi’nin kardeş okulu olan Cavit Ahmeti Okulu’nun öğrencileri ve öğretmenleri, Lütfi Ege Anadolu Lisesi ile birlikte Başkan Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Subaşıoğlu, öğrencilerle ve öğretmenlerle uzun uzun sohbet etti. Okul yönetimi, Başkan Subaşıoğlu’na plaket takdim ederken, Subaşıoğlu da ‘Ney’ hediye etti.

Ziyaret sonunda Başkan Subaşıoğlu, cep telefonu yerine fotoğraf makinesiyle öz çekim yaptı. Özçekim sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Misafirler fotoğraf makinesi ile yapılan öz çekimi çok sevdi.