KLİBİNDE ŞİDDET GÖREN KADINLARA DİKKAT ÇEKTİ

KLİBİNDE ŞİDDET GÖREN KADINLARA DİKKAT ÇEKTİ

Doğuş müzik yapımcılık A.Ş. sanatçısı Hurşit Türkay,son çıkardığı eseri “Ay ay Lena Aylena “isimli eserinin klibinin tanıtımında,şiddet gören kadınlara dikkat çekti.

Doğuş müzik yapımcılık A.Ş. sanatçısı  Hurşit Türkay,son çıkardığı eseri “Ay ay Lena Aylena “isimli eserinin klibinin tanıtımında,şiddet gören kadınlara dikkat çekti.

Hurşit Türkay’ın klip tanıtım toplantısına ,Denizli kadın platformu başkanı Fikret Çınar ve yönetim kurulu üyeleri Gülnur Oyman ,Firuzan Bayrakçı da katılarak destek verdi

Hurşit Türkay “Klibimde  geleceğin anneleri ve kadınları olacak kız çocuklarımızı, Müftü Hulusi ilköğretim okulu öğrencilerine yer verdim. Onlarla Denizli’mizin değişik mekanlarında klip çektik.. Bu klibimizde çocuklarımızın pop kültüründe kaybolmaması için okumaları gerektiğini vurguladım. Çocuk istismarına ve kadına şiddete son .Dünyayı kadınlar kurtaracak” mesajlarını işledim.  Klibime katkı koyan tüm değerli dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Klip çekimini ,Denizlinin en çok izlenen kanallarından ,Pamukkale Tv naklen yayınladı. Klip tanıtımına Doğuş müzik yapımcılık A.Ş. yönetim kurulu başkanı İskender Doğan Mali müşavirler odası “Meslekte değişim” grubu başkanı Necdet Bardan, Pamukkale belediye meclis üyesi Himmet Kaymak ve basın mensupları katıldı.