Kitap şöleni devam ediyor

Kitap şöleni devam ediyor

7'den 70'e kitapseverler Büyükşehir Kitap Fuarı'nda 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Kitap Fuarı 7’den 70’e kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Özellikle çocuk ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Başkan Osman Zolan, yazarlar ve vatandaşlarla bir araya geliyor.


Denizli’de her yıl heyecanla beklenen ve Türkiye’nin en ünlü yazarlarını ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Denizli ve çevre illerden her gün onbinlerce kişinin ziyaret ettiği, katılımcılarıyla Ege’nin en büyüğü olan Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı, özellikle çocuk ve gençlerin yoğun ilgisini çekiyor. Vatandaşların yoğun ziyaretlerinin yanı sıra, her gün binlerce öğrenciyi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'ndaki kitap fuarına götüren Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin da kitapla ve yazarlarla buluşmasını sağlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da sık sık fuarı ziyaret ederek yazarlar ve vatandaşlarla bir araya geliyor.


Son 5 gün 


13 Ekim’de kapılarını açtıkları fuarın 22 Ekim’de sonlanacağını hatırlatarak Denizli’de kitap şöleninin yoğun bir katılımla sürdüğünü belirten Başkan Zolan, fuarın kapanmasına 5 gün kaldığını, tüm hemşehrilerinin bu güzelliği mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye etti. Özellikle çocuklar ve gençlerin kitapla buluşmasını isteyen Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızın fuarımıza yoğun ilgisi bizleri de mutlu ediyor. İyi ki düzenlemişiz. Okuyan, araştıran, kitap kokusunu içine çeken çocuklarımızı, gençlerimizi görmek inanın çok güzel. İnşallah onlar ülkemizi, şehrimizi yarınlara daha güçlü şekilde taşıyacak, bizden daha başarılı olacaklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Fuara ücretsiz ulaşım


Vatandaşların fuar alanına ulaşımı için kolaylık sağlamayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, saat 09.00'dan itibaren iki saatte bir İstiklal Caddesi'ndeki kütüphane önünden ve Pamukkale Üniversitesi KYK önünden; Adalet Parkı’ndan ise saat 10.00’dan itibaren iki saatte bir ücretsiz otobüsler kaldırıyor. 22 Ekim’de kapılarını kapatacak fuar, saat 20.00'ye kadar hizmet veriyor.