Kirke Cafe Denizli’de açıldı

Kirke Cafe Denizli’de açıldı

Farklı sunum ve tatlarıyla dikkat çeken Kirke Cafe, Denizli’de açıldı

Denizli, Eflatun Sokak’ta açılan Kirke Cafe müşterilerini bekliyor. Genç girişimci Serenay Yorulmaz’ın açtığı mekan, kafe bolluğu olan bölgeye farklı bir hava kattı.

Kirke Cafe, soğuk-sıcak içecekler, çorba, tatlı, tost, sandviç ve makarna çeşitleriyle hizmet verecek. Ayrıca kafede oyun çeşitleri de olacak. Genç girişimci Yorulmaz, tüm Denizlilileri kafesine davet etti. 

Çocuk gelişim bölümü mezunu olan ve hayali olan kafesini açtığı için çok heyecanlı olduğu ifade eden Serenay Yorulmaz, “Sizi kafemizle tanıştırmak istiyorum. Kirke cadı tanrıça demek. Cadılar hep kötülükle ilişkilendirilir ama bu şifacı bir kadın. Kirke ayrıca terzi. Bu yüzden logomuzda iğne, iplik kullandık. Kafemizde soğuk-sıcak içecekler, soğuk sandviç, tost, makarna, çorba çeşitleri yapacağız, tatlılarımız olacak. Farklı şeyler deneyeceğiz. 27 yaşındayım, ailem ve arkadaşlarımın dışında herhangi bir destek almadım. Destek olan yakınlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“KIZLARIMLAR GURUR DUYUYORUM”

Kendi ayakları üzerinde duran kızlar yetiştirdiği için mutlu olduğunu belirten Şule Yorulmaz, “Ben 2007’de üniversite okumak için Denizli’ye gelmiştim. Arkeoloji bitirdim, buradan gitmek istiyorum ama gidemedim. Şimdi kızımın kafesinin açılışında bulunuyoruz. Kızlarıma gurur duyuyorum. Umarım çok çok güzel olur” diye konuştu.