Kestane Deresi Buldanlıların hizmetine açıldı

Kestane Deresi Buldanlıların hizmetine açıldı

Kestane Deresi Buldanlıların hizmetine açıldı

(İHA) – Denizli Buldan’ın en gözde mesirelik alanı olan Kestane Deresi belediye tarafından yenilenen yüzüyle vatandaşların kullanımına açıldı.

Buldan’ın en gözde mesirelik alanı olan ve vatandaşlar tarafından tercih edilen Kestane Deresi bu yıl Buldan Belediyesi tarafından işletilecek.

Buldan Belediyesi tarafından üstün hizmet, uygun fiyat anlayışıyla vatandaşlara sosyal belediyecilik örneği göstereceklerini ifade eden Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, “Vatandaşlarımız burada piknik yapabilecek, kaliteli, temiz ve üstün hijyen anlayışıyla yiyecek ve içeceklerini gönül rahatlığı ile tüketebilecekler, ayrıca burada vatandaşımızın düğün, sünnet, nikah, nişan ve her türlü organizasyonunda hizmet verilecektir. Ücret politikamızı günümüz ekonomik zorlukları düşünerek düşük tutacağız. Günün yorgunluğunu atmak, burada yaşadıkları anıları tazelemek, misafirlerini ağırlamak isteyen tüm vatandaşlarımızı Kestane Deresine davet ediyorum. Kestane Deresi yada halk ağzıyla Kestin Çayı Buldan’ımızın atalarımızdan bizlere mirastır. Burayı yaşatmak ve en iyi şekilde değerlendirmek için Belediyemiz tarafından işletilmesine karar verdik. Buldan’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.