KESKİN ADAY ADAYI

KESKİN ADAY ADAYI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Tabandan gelen yoğun taleplere kayıtsız kalmamak için aday adayı olduğunu belirten Keskin,  “Değerli Dava Arkadaşlarım ve Hemşehrilerim; 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için aday adaylığı müracaatımı 3 Mayıs Perşembe günü saat 16.00 itibariyle yapmış bulunmaktayım. Müracaat başvurumu yaptıktan sonra Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek, aday adayı olduğumu kendisine belirttim, elini öperek hayır dualarını aldım. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bugünlerde aday adayı olma mecburiyeti hissettim. Ayrıca teşkilatlarımızdan ve Ülküdaşlarımızdan aday olmam hususunda gelen yoğun baskı ve taleplere karşılıksız kalamazdım” dedi.

24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Keskin, “Genel Başkanımızın yüklenmiş olduğu tarihi görev ve sorumluluğunu dikkate alarak bu mücadele de kendisini ve Denizlimizi yalnız bırakmamak adına, 25 yıldır olduğu gibi bugün de daima kendisinin yanında olacağımı, bir dava adamı ruhu ve bilinciyle seçimlerde var gücümle çalışacağımı kendisine belirttim. Milliyetçi Hareket’in Denizlimizde güçlü bir şekilde temsil edilebilmesi için maddi ve manevi üzerimize düşeni yaparak Allah’ın izni ile hizmetimizi sürdüreceğiz.Oynanan tüm oyunları Allah’ın izniyle bozacağız.24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize, partimize ve davamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben şuuruyla şahsım için zafere değil, davam için sefere talibim” diye konuştu.