KENAN ŞAHAN’I EBEDİYETE UĞURLADIK

KENAN ŞAHAN’I EBEDİYETE UĞURLADIK

İlimizin duayen gazetecilerinden ve Sürekli Basın Kartı sahibi Kenan Şahan, evinin bahçesindeki ağaçtan meyve toplarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Kenan Şahan ikindi namazına…

İlimizin duayen gazetecilerinden ve Sürekli Basın Kartı sahibi Kenan Şahan, evinin bahçesindeki ağaçtan meyve toplarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Kenan Şahan ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Honaz İlçesi Kaklık mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Hizmet Gazetesi’nin uzun yıllar imtiyaz sahipliğini yapan, Sürekli basın kartı sahibi duayen gazeteci ve İYİ Parti kurucu İl Disiplin Kurulu Üyesi Kenan Şahan, evinin bahçesinde çıkmış olduğu ağaçtan meyve toplarken kapl krizi geçirdi ve dengesini kaybedip düştü. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırılan Kenan Şahan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaklık'a Aile Mezarlığı'nda Toprağa Verildi 

Bugün İkindi namazına müteakip Bayramyeri Ulu camide kılınan cenaze namazının ardından Honaz İlçesi Kaklık mahallesine götürülerek, aile mezarlığında toprağa verilen Kenan Şahan, İlimizin en köklü ve kalıcı gazetelerinden olan ve döneminde Milliyetçilerin sesi olan Hizmet gazetesinin kurucularından ve uzun süreli imtiyaz saipliğini yapmış olan eski MHP’li milliyetçi bir insandı.
Kalabalık bir insan topluluğu tarafından cenazesi kılınarak ebediyete uğurlanan Kenan Şahan’ın ani ölümü akrabaları ve dostlarını yasa boğdu. Çevresinde çok sevilen Şahan, özellikler topraklarla ve bitkilerle ilgilenmeyi çok severdi. Merhuma Allah’tan Rahmet, Kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.