KAZIM ARSLAN, BÜYÜKŞEHİR’E ADAY MI?

KAZIM ARSLAN, BÜYÜKŞEHİR’E ADAY MI?

Denizli’nin çalışkan ve başarılı milletvekillerinden Kazım Arslan’ın önümüzdeki yerel seçimlerde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz yerel seçimleri…

Denizli’nin çalışkan ve başarılı milletvekillerinden Kazım Arslan’ın önümüzdeki yerel seçimlerde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz yerel seçimleri kıl payı kaybeden Arslan’ın bu yönde parti tabanından büyük baskı aldığı ileri sürülüyor.

Çok önemli bir olay gerçekleşmezse, 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler konusunda siyasi partiler adaylarını belirleme noktasında gizliden çalışmalar yaparken, CHP için büyük önem arz eden Denizli Büyükşehir Belediye başkanlığı konusunda Kazım Arslan isminin öne çıktığı; Kazım Arslan’ın geçtiğimiz seçimlerde kıl payı kaybetmesi üzerine parti tabanı tarafından tekrar aday yapılmak istendiği ileri sürülüyor.

CHP milletvekilleri arasında başarılı ve çalışkanlığı ile tanınan, Türkiye milletvekili olarak lanse edilen Av. Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayı olarak tabanın büyük baskını görüyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde gerçekleşen delege seçimleri sırasında ve katıldığı bütün toplantılarda parti tabanı sev gösterileri ile karşılanan milletvekili Kazım Arslan, her ne kadar adaylık konusunda “hayır” dese de, tabanın sesine kulak vermesi bekleniyor.

Öte yandan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun eğilimi de bu yönde olduğu belirtiliyor.