Kaymakam ve Başkan’dan huzurevine “Anneler Günü” ziyareti

Kaymakam ve Başkan’dan huzurevine “Anneler Günü” ziyareti

Kaymakam ve Başkan’dan huzurevine “Anneler Günü” ziyareti

DENİZLİ’nin Çal İlçesinde Kaymakam Ahmet Baz ve Belediye Başkanı Ahmet Hakan Anneler Günü dolayısıyla Çal Makbule Hasan Erdoğan huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek yakından ilgilenen Çal Kaymakamı Ahmet Baz ve Belediye Başkanı Ahmet Hakan, yaşlılarla birlikte pasta kesti.

Onlara hediyeler verdi. Ziyarette konuşan Kaymakam Ahmet Baz,“Annelerimiz evimizin bereketi, güneşimiz, ışığımız, mazimiz ve geleceğimizdir. Annelerimiz bütün kadim değerlerin anlam bulduğu ve her güzelliğin onlarda yeşerdiği kutsal insanlardır. Evlatları tarafından belki bugün aranmamış, belki sorulmamış, belki Anneler Günü kutlanmamış yaşlılarımızın bu anlamda bir yalnızlık ve yoksunluk hissetmelerini asla gönlümüz razı değil. Bu vesileyle en başta kahraman gazilerimizin ve aziz şehitlerimizin eşleri ve anneleri olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Hakan ise “Cennet annelerin ayakları altındadır” hadisini hatırlatarak; “Bugün, senenin tek bir günü değil, ömrümüzün her günü baş tacı yaptığımız annelerimizin günü. Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakarlığa, cefakarlığa katlanarak büyüten annelerimiz, hayattaki kılavuzumuz, yol göstericimizdir. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak boynumuzun borcudur. İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Günü´nü kutluyorum” dedi.