KARNELERİNİ GETİRDİLER BASKETBOL TOPLARINI GÖTÜRDÜLER

KARNELERİNİ GETİRDİLER BASKETBOL TOPLARINI GÖTÜRDÜLER

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede 8. Sınıfta okuyan tam 4 bin öğrenciye 4 bin adet basketbol topu hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede 8. Sınıfta okuyan tam 4 bin öğrenciye 4 bin adet basketbol topu hediye edildi. Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte yapılan şovlar izleyicileri büyüledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrencileri unutmadı. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede 8. Sınıfta okuyan tam 4 bin öğrenciye 4 bin adet basketbol topu hediye edildi. Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün ve öğrenciler katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran öğrencilerin coşkusu ise görülmeye değerdi. Etkinlik ilk olarak basketbolcuların yaptığı şovlarla başladı. Tribünler de basketbolcuların şovlarına Meksika dalgasıyla cevap verdi. Durum böyle olunca etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU “SPORUN VE SPORCUNUN DAİMA YANINDAYIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sözlerine “Merkezefendi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız” diyerek başladı. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 30 Mart 2014’ te çıkmış olduğumuz bu yolda, bugün görüyoruz ki çok önemli bir mesafe almışız. Merkezefendi her şeyden önce bir sloganla yola çıktı. ‘İlçemiz eğitimin ve sporun merkezi haline gelecek’ dedik. ‘Merkezefendi sporda ve eğitimde marka olacak’ demiştik. İşte bugün bu salonda bunun taçlandığını görüyoruz. Çok değerli Merkezefendili öğrenciler, sizler nerede yaşadığınızı iyi bilmelisiniz. Sadece akademik başarıda değil, sportif başarıda da Merkezefendimiz emin adımlarla yoluna devam ediyor. Hem TEOG sınavında hem üniversite sınavında, hem akademik başarıda hem sportif başarıda 900 ilçe arasında ya ilk üçte ya da ilk beşte yer alıyoruz. Teşekkürler Merkezefendi. İnşallah önümüzdeki dönem hem eğitimde hem sporda yolumuza devam edeceğiz. Burada 4 bine yakın 8. Sınıf öğrencimiz var. Biz diyoruz ki karnenin iyisi kötüsü olmaz, karneni getir topunu götür… Sizlere katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi ve ekledi “Ama unutmayın Merkezefendi sadece Denizli’ de değil tüm ilçeler arasında eğitimde ve sporda marka olacak”

İBANOĞLU, “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da açıklamasında, “Kurulduğu günden bu güne kadar spor adına, gençlik adına, öğrencilerimiz adına, eğitim adına ve en güzeli geleceğimiz adına bir belediyenin neler yapabileceğini görüyoruz. Toplarımızın üzerinde yazan slogan gerçekten çok hoş, gerçek bir spor dostu, gerçek bir sporcu dostu gerçek bir sivil toplum örgütlerine destek veren belediye başkanımıza teşekkür etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Geleceğe ümitle bakmamızı sağlayan siz öğrencilerimiz burada ağırlamaktan çok mutlu olduk. Bu vesileyle Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

KAYMAKAM GÖRÜCÜ’DEN BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü de yaptığı konuşmasında “ Bugün burada Belediyemizin ‘Karneni Getir Topunu’ götür organizasyonunda sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtiyorum. Bugün okullarımızda sizlerin karne sevinçlerine ortak olduk. Değerli Belediye Başkanımız yapılan çalışmaları anlattı. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu organizasyonu yapan başta Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na olmak üzere tüm çalışanlar tebrik ediyorum” diye konuştu.

4 BİN TOP PARKEYE ATILDI

Etkinliğin son bölümünde ise basketbol sahalarında ender görülebilecek bir gösteri yapıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran öğrenciler, ellerindeki basketbol toplarını parkeye attı. O anlarda da renkli görüntüler ortaya çıktı.