Karateke, ‘Birlikte çalışacağız, Birlikte Başaracağız’

Karateke, ‘Birlikte çalışacağız, Birlikte Başaracağız’

BBP 1. Sıra Denizli Milletvekili Adayı İsmail Karateke, Cumhur İttifakı ortakları olarak birlikte çalışacakları, birlikte sandıkları patlatmayı başaracaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve beraberindeki heyet Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) İl teşkilatını ziyaret etti. Büyük Birlik Partisi İl Başkan Vekili Ömer Göcen ve Büyük Birlik 1. sıra Milletvekili adayı İsmail Karateke tarafından karşılanan heyet bir süre sohbet etti. Ziyaretten mutluluk duyduğunu, Cumhur ittifakı ortaklarının her hangi bir pazarlık içerisinde olmadığına dikkat çeken Büyük Birlik 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, “AK Parti il başkanıma bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok memnun olduk, ayaklarına sağlık. 14 Mayıs 2023'te yapacak olduğumuz seçim Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Biz Cumhur ittifakı olarak herhangi bir pazarlığa dayalı bir ittifak içinde değiliz. Tamamen ülkenin ve Milletin çıkarını gözeten, etle tırnak gibi bir ittifaktır cumhur ittifakı. Bu seçimlerde de istişareli, koordineli bir şekilde çalışacağız. İnşallah başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Cumhur ittifakı ile birlikte Denizli'de inşallah 7 milletvekilini Cumhur ittifakına kazandırmak için elimizden geleni var gücümüzle yapacağız. Teşkilatımızda ki moral ve motivasyon çok yüksek. Halkın teveccühü de çok yüksek. İnşallah bu seçimi başarılı bir şekilde atlatacağımıza tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte eminim ve inanıyorum” dedi.

Sandıktan büyük zaferle çıkacağız

Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör’de, “Büyük Birlik Partisi önceki il başkanımız ve şuan ki Milletvekili adayımıza ve şu andaki mevcut il başkan vekilimize nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı ortağımız olması hasebiyle değil, ortak bir mücadele yürüttüğümüz için buradayız. İnşallah 14 Mayıstaki seçimlerde de birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirecek bir sonucu hep beraber alacağız. Ak Parti olarak milletvekili sayımızı 5 e çıkarmanın gayretin de olacağız. Toplamı 7 milletvekilinin de inşallah cumhur ittifakımızı oluşturan partilerce tamamlanmasını hedefliyoruz. İnşallah bunu da 14 Mayısta hep beraber gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bizim hedefimiz Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Bayrak olarak yol yürüyüşümüz devam edecek. İnşallah önümüzde ki süreç içerisinde de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığını Birliğini ve beraberliğinin devam edeceği Cumhur ittifakıyla birlikte daha da güçlenerek 14 Mayısta da 13 cü Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olacaktır” dedi.