KARARLIĞIMIZDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

KARARLIĞIMIZDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

DSMMO Değişim Gurubu Başkanı Necdet Bardan, adaylarının belli olduğunu ve kararlaştırdıkları gibi seçime gireceklerini ve başkan adaylarının Mehmet Yahya Karakılınç olduğunu belirtti 

Son zamanlarda bazı kişiler tarafından “Değişim gurubunun seçimlere katılmayacağı” yönünde yapılan spekülasyonlara Değişim Gurubu Başkanı Necdet Bardan “İlkelerimizden taviz vermeden seçimlere katılacağız” diyerek son noktayı koydu.  

Konu hakkında basın açıklaması yapan Değişim Gurubu Başkanı Necdet Bardan şunları söyledi; “Değerli Meslektaşlarım. Bilindiği üzere mesleğimizin şöleni, geleceğini yönetecek kurulların belirleneceği kongre sürecine girmiş ve bu süreçlerle ilgili olarak ta mevcut gruplar seçim stardını vermiş ve çalışmalar başlamış bulunmaktadır. Bu süreçle ilgili Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın bugüne kadarki süreçte aktif dinamik ve etkin proje ve politikalar üreten, mesleğe meslektaşa hizmet konusunda en hızlı ve doğru bilgilendirme çalışmalarını yürüten DEĞİŞİM GRUBU olarak süreçle ilgili olarak KASIM 2021 Tarihinden itibaren bu dönemde grupların çokluğundan mevcut çalışma dönemlerinde odayı yöneten grupların faaliyetlerinin sınırlanmaması daha etkin, hızlı  yol hızlı  alabilmesi için grupların birleşmesi gerekliliğini ortaya koymuş ve bu durumda açık ve net olarak bariz bir şekilde birleşmenin olması gerekliliği görülmüştür. Buna istinaden Kasım ayından beri süre gelen mevcut iki büyük grupların birleşmesi ve diğer gruplarında birleşmeleri yönündeki görüşmelerimizi, gruplara açık ve net bir şekilde grup olarak  bizimde buna katkı koyacağımızı belirttik. Ancak bu birleşmeyle ilgili gelinen bu hafta başında net şekilde olumsuzluklarla sonuçlanmıştır, ancak diğer gruplarla da halen birleşme görüşme ve talepleri devam etmektedir. Birleşme olsun yada olmasın DEGİŞİM GRUBU olarak HER ZAMAN SEÇİMLERDE ETKİN  ROL ALDIGIMIZ GİBİ,  BU DÖNEMDEKİ SEÇİMLERDEDE ETKİN VE BELİRLEYİCİ OLARAK DEVAM ETME KARARLILIĞIMIZDAN HİÇBİR ZAMAN TAVİZ VERMEDİK, VERMEYECEĞİZDE . BU konuda hakkımızda işte DEGİŞİM GRUBUNUN SEÇİMLERE BU DÖNEMDE GİRMEYECEGİ gibi benzer konularda çıkartılan bir sürü şehir efsanesi ve dedi kodular her zaman olduğu bu süreçte de tekrar bu ve benzeri şeylerle karşılaşmaktayız. Bizim asıl  beklememizin nedeni grupları birleştirebilirmiyiz, uzlaştırabilirmiyizdir. Ancak bu başarılı olmayınca grup olarak şeçimlerde varız, DEGİŞİM GRUB'unun mevcut tüzüğü gereği 2 dönem üst üste başkan adayı olan üyemiz 3.dönem başkanlık yapamayacağından dolayı mevcut grup başkanımız NECDET BARDAN doğal olarak başkan adayı olamamaktadır. GRUBUMUZ Grubumuzun bu dönemde ki başkan adayı olarak SMM MEHMET YAHYA KARAKILINÇ olarak seçmiş ve bu tarihten itibaren DEGİŞİM GRUBU 'unun başkanı ve başkan ADAYI MEHMET YAHYA KARAKILINÇ tır. Başkanımız NECDET BARDAN' bu güne kadarki süreçte katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni, başkanımıza da başarılar dileriz”.