KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER, MAHKEMEDE ŞAŞAR

KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER, MAHKEMEDE ŞAŞAR

Aslen Buldan’lı olan İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Buldan Belediye Başkanının daveti üzerine gittiği Yenicekent Festivaline katılmasına rağmen, kendilerinin yok sayıldığını belirtti

Geleneksel 25. Buldan Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali’ne, yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte katılan İyi Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, basına servis edilen haberlerde kendilerinin yok sayılmasına sert tepki gösterdi. 

Başkan Akışık açıklamasında; "19 - 21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Geleneksel 25. Buldan Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali’ne Sn. Buldan Belediye Başkanı’nın daveti üzerine Ata toprağım olan Buldan’da hemşerilerimle de hemhal olmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla ve ilçe teşkilatımızla beraber mutlulukla ve siyaset üstü duygularla açılış törenine katıldık. Sayın Belediye Başkanı da gerekli ev sahipliğini yaptı, katılımımızdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ancak basına servis edilen bültende Sayın Genel Başkanımızı şehrinde temsil eden İl Başkanı dahil hiç bir İYİ PARTİ üyesinin katılımından bahsedilmediği gibi, törende göremediğimiz iktidar partisinin Sn. ilçe başkanı ve diğer küçük ortaklarının temsilcilerinden bahsedilmektedir.

Bu gaf ya da karakolda doğru söyler mahkemede şaşar durumu değilse en nazik ifade ile Sn. Belediye başkanının partizanca tutumudur. Kendi ilçem olan Buldan ne zaman ne vesile ile çağırsa koşan bir İl Başkanı olarak konuyu kamuoyuna açıklama gereği duydum.

Not: Buldan Sayın Belediye Başkanı’nın adı metinde sehven unutulmuştur.” diyerek, tepkisini dile getirdi.