Kaplan, ‘İlk işim parti içi birlik ve beraberliği sağlamak’

Kaplan, ‘İlk işim parti içi birlik ve beraberliği sağlamak’

İYİ Parti İl Başkan Adayı Zafer Kaplan, il başkanı seçilmesi halinde ilk işinin parti içi birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.

Denizli’de 8 Ocak tarihinde yapılacak kongrede İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Zafer Kaplan, tüm ilçeleri gezerek ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi, kongreye davet edip, başkanlık seçiminde destek istedi. Kongre de 650 delegenin oy kullanacağını, ilçe ziyaretlerinin ardından il merkezde bulunan delegeleri ziyaret ederek destek istemeye devam ettiğini anlatan Kaplan, “Tüm ilçelerimizi ziyaret ettim. İlçe teşkilatlarımızdaki bana gösterilen yoğun ilgi ve destek beni çok mutlu etti. İlçelerimizde partimizin yükselişi sevindirici. Halkımızın partimize olan ilgisinin ve sevgisinin her geçen gün arttığını görmek çok güzel” dedi.

İlçe ziyaretlerinde il başkanı seçilmem halinde yapacağım çalışmaları, hayata geçireceğim projelerimi anlatarak başkanlık seçiminde delegelerden destek istediğine dikkat çeken Başkan Adayı Kaplan, “Denizli’de il teşkilatı olarak beş yılda üç il başkanı değiştirdik. İlçe teşkilatlarımızda da ilçe başkanlarımız sık sık değişti. Parti içinde gözle görülen bir istikrarsızlık söz konusu. İl başkanı seçilirsem, öncelikle hedefim parti içi birlik ve beraberliği tekrar sağlamak. Teşkilatçılığı çok iyi bilirim. Benim bu özelliğimi bilenler tarafından il başkanlığına aday olmam istendi. Partimizin il başkanı olarak seçilirsem, abi gibi tüm teşkilatlarımızın hizmetinde olacağım, onların önünü açacağım. Denizli’de siyasete farklı bir hareketin gelmesi için çalışacağım. Partimizi Denizli siyasetinde birinci sıraya yükselteceğim. İlçe teşkilatlarımızla tam bir uyum içinde gece gündüz demeden alışacağız. Önümüzdeki ilk seçimde hedefimiz Denizli’den üç milletvekili çıkartmak olacak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Ben Denizli’nin her köşesini bilirim. Yıllarca il başkanlığı yaptım. Denizli’de yıllarca siyasetin içinde var oldum. Bu bilgi ve birikimimi İyi Parti çatısı altında arttırarak her vatandaşımızın yanında olacağım. Yarın seçim varmış gibi çalışacağız. Kentimizin siyasetten kazanımlarını arttıracağım” dedi.