Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Buldan’da toplandı

Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Buldan’da toplandı

Denizlili etlik piliç ve hindi üreticileri Buldan’da toplandı. Buldan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda, Denizli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliğinin kurulması için çalışma başladı

Buldan Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda,  Baklan, Bekilli, Buldan, Çal, Güney, Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Tavas’ta etlik piliç ve hindi üreticileri ilk kez bir araya geldi. Türkiye Kanatlı Eti Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir İli Kanatlı Eti Üreticileri Birliği Sözcüsü Varol Gürol’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda,  Denizlili üreticilerin birlik çatısı altında toplanması yönünde karar alındı.  

Türkiye Kanatlı Eti Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir İli Kanatlı Eti Üreticileri Birliği Sözcüsü Varol Gürol, Denizli’de 195 bin metrekare alanda Bir milyon 530 bin adet etlik kanatlı hayvan yetiştiriciliğinin yapıldığını vurgulayarak , “Bu toplantı bizim için çok önemli.  Denizlili üreticiler ilk kez burada bir araya geliyor. Denizli Kanatlı hayvan Eti Üreticileri Birliğinin Kurulması için çalışmaların da başlatıldığı bu toplantıya ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ederiz” dedi.