Kale'de başarılı öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi

Kale'de başarılı öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi

Kale Kaymakamlığı, Denizli ve Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda ilk üçe giren öğrencilerle öğretmenlerini ödüllendirdi.

(AA) - Kale Kaymakamlığı, Denizli ve Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda ilk üçe giren öğrencilerle öğretmenlerini ödüllendirdi.

Kaymakamlık makamında 2017-2018 eğitim, öğretim yılında çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrenciler ve öğretmenleri için ödül töreni düzenlendi.

Kaymakam Murat Güneş, yaptığı konuşmada, ilçede göreve başladığı günden itibaren en önemli görevlerinden birinin öğrencilerin eğitim seviyesini yükseltmek olduğunu söyledi.

İlçenin eğitim alanında daha başarılı olması için gayret ettiklerini ifade eden Güneş, "Bu amaçla öğrencilerimize okumayı özendirmek ve üst öğrenime hazırlamak için hikaye, roman, sınava hazırlık kitapları dağıttık. 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz Denizli ve Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda çeşitli başarılar elde ettiler. Özellikle öğrencilerimizi bu yarışmalara hazırlayan eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım da, "Öğrencilerimiz bu yıl geçmiş yıllarda olduğu gibi il genelinde ve Türkiye genelinde ilk üç sıraya girerek bizleri gururlandırdılar. Hedefimiz öğrencilerimizi vatan, millet sevgisiyle donatarak muasır medeniyet seviyesine ulaşmaktır." diye konuştu.

Sosyal, kültürel, sportif ve bilgi yarışmasında Türkiye genelinde ve Denizli'de ilk üçe giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Ayrıca öğrencileri yarışmalara hazırlayan 25 eğitim çalışan da Kale Kaymakamlığı tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Düzenlenen programa okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.