KALE YENİ JANDARMA BİNASINA KAVUŞUYOR

KALE YENİ JANDARMA BİNASINA KAVUŞUYOR

Denizli’nin Kale İlçe Jandarma Komutanlığı olarak hizmet verecek olan bina ile, çevresinde düzenlenen yeni bir meydan alanı için temel atma töreni düzenlendi.

Kale ilçesindeki Jandarma Komutanlığı binasının eski ve artık ihtiyacı cevap vermemesi yüzünden Kale Belediyesi tarafından yeni bir alana taşınması ve çevre düzenlemesi için atılan adımlar, geçtiğimiz günlerde yapılan temel atma töreni ile başladı.

Muğla yolu üzerinde çevre düzenlemesi yapılacak olan ve ayrılan alana İlçe Jandarma Komutanlığının yeni hizmet binası yapılacak. Kale ilçe müftüsünü Sami Kencik tarafından yapılan dualar eşliğindeki temel atma törenine Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kaymakam Mücahit Enes Yıldız, Albay Veysel Yanık, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Tıkıl, MHP İlçe Başkanı Yusuf Yarımca ve müteahhit firmanın yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Konu hakkında bilgi veren Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ”İlçemize ve jandarma komutanlığınıza çok yakışacağına inandığımız Kale İlçe Jandarma Binası'nın temelini attık. Güvenlik bizim olmazsa olmazımız. Temelini attığımız İlçe Jandarma Komutanlığımızı hızlıca tamamlayarak güvenlik ihtiyacına katkı sunacağız. Bittiğinde; Allah'ın izniyle Kalemiz yeni bir meydana ve jandarma binasına kavuşacak, hayırlı uğurlu olsun. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.