KALE DOĞAL GAZ’A KAVUŞTU

KALE DOĞAL GAZ’A KAVUŞTU

Doğal Gaz çalışmalarını geçenyıl içerisinde tamamlayan Kale ilçesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan toplu açılış ile doğal gaz kullanmaya başladı. Başkan Sağınç Cumhurbaşkanına teşekkür etti

Kale İlçesi Doğal Gaz’ına kavuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün ilimize gelerek yaptığı toplu açılış ile doğal gaz kullanmaya başlayan Kale’nin Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Kale Belediye Başkanı Sağınç, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Kalemize; Çardak Çal Çameli Bozkurt Buldan Baklan ilçelerimize Doğalgaz verme töreni için teşrif eden Enerji ve Tabii kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar beyefendiyi karşıladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı Kalemizin ve Çardak Çal Çameli Bozkurt Buldan Baklan ilçelerimize Doğalgaz verme töreni gerçekleştirdik. Bizlerle birlikte heyecanımıza ortak olan açılış törenini birlikte gerçekleştirdiğimiz Enerji ve Tabii kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar’a teşekkür ediyorum. İlçelerimize ve Kalemize doğalgazımız hayırlı olsun.” Dedi.