KALE DENİZLİ’YE AKIN ETTİ

KALE DENİZLİ’YE AKIN ETTİ

Kutsal topraklarda Hac ibadetlerini yerine getiren Denizlili hacılar, dün akşam geç saatlerde Ulu Cami önündeki yakınları tarafından gözyaşları ve dualar ile karşılandı. Hac kafilesinde bulunan…

Kutsal topraklarda Hac ibadetlerini yerine getiren Denizlili hacılar, dün akşam geç saatlerde Ulu Cami önündeki yakınları tarafından gözyaşları ve dualar ile karşılandı. Hac kafilesinde bulunan MHP Kale eski Belediye Başkanı ve MHP milletvekili adayı İsmail Yarımca, bu kez de hemşerileri tarafından ne kadar sevildiğini gösterdi. Kale ilçesi adeta Denizli’ye akın etti.

Denizlili hacılar kafileler halinde dönmeye başladılar. İlimizden ilk giden kafile, ikinci kafile olarak ilimize dönerken; İsmail Yarımca’nın kafilede oluşu Kale ilçesini Denizli’ye akın ettirdi.

Kaleliler, yakınları, dostları ve ailesi tarafından gecenin geç saatlerinde Bayramyeri Ulu cami yanında karşılanan hacı kafilesinin otobüsünün gelmesi ile sevinçlere boğuldular. Bunun yanında Kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getiren diğer Denizlili hacılar da, yakınları tarafından göz yaşları ve dualar ile karşılandı.

Kutsal toprakları ziyaret etmenin, İslam’ın şartı Hac vazifesini yerine getirmenin kendisine çok özel ve ayrı bir mutluluk verdiğini dile getiren İsmail Yarımca, “Hacı olmanın mutluluğunu yaşamakla birlikte, Hz. Peygamberimiz (sav) in yaşadığı toprakları görmeyi Allah bize nasip etti. Rabbim bütün Müslümanları o kutsal beldeyi görmek nasip etsin. Duygularımı tarif edemiyorum” dedi.