Kale Belediyesi sosyal tesisleri hızla yapılıyor

Kale Belediyesi sosyal tesisleri hızla yapılıyor

Kale Belediyesi Gençlik Merkezi, Basketbol - Voleybol ve Halı Saha çalışmalarını sona yaklaşıyor. Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, tesislerin son halini gezdi, inceleme yaptı

Kale Belediyesi’nin öncülüğünde Kale ilçesinde yapılan sosyal tesislerin yapımı hızla sürüyor. Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, geçtiğimiz günlerde Gençlik Merkezi, Basketbol - Voleybol ve Halı Saha çalışmalarını yerinde inceledi.

Tesislerin tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini belirten Başkan Sağınç; “Gazaz mevkiindeki Merkezin tamamlanmasıyla birlikte gençlerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceği, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda faaliyetler yapabileceği geniş kapsamlı bir yere kavuşacaktır.  Yapımı da büyük destekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu'na, Denizli Milletvekillerimiz Sayın Cahit Özkan'a, Sayın Şahin Tin'e, Sayın Nilgün Ök'e, Sayın Ahmet Yıldız'a, İl Başkanımız Sayın Yücel Güngör'e ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.