Kale Belediyesi 2023’e hızlı başladı

Kale Belediyesi 2023’e hızlı başladı

2022 yılında ara vermeden hizmetlerini sürdüren Kale Belediyesi, 2023 yılına da başarılı çalışmalar yaparak başladı. Su kuyusuna Güneş enerjisi entegre edildi.

Kale Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2022 yılında başarılı çalışmalara imza atan Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, tarımsal sulamaya destek olmak için açılan su kuyularından suyun alınması için Güneş enerji panellerinin entegre edildiğini söyledi.  

Kale ilçesinin önemli bölgelerinden Gölbaşı ve Gülbağlık Mahallelerinin su ihtiyacını da karşılayacak olan su kuyusunun ve Güneş Enerji panellerinin durumunu incelemek, mahalle sakinleri ile sohbet etmek için mahallelere giden Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, “Yeni açılan su kuyusu yanına entegre edilen güneş panelleri ile suyun transferinin sağlanacağı tesisi ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk ve hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. Tarımsal üretime katkı sağlayacak olan sulama suyu ihtiyacını karşılayacak tesisimiz halkımıza hayırlı olsun. Yapımında desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a mahallem adına teşekkür ediyorum.” Derken, Gülbağlık mahallesinde boşa akan suların da tarımda değerlendirilmesi için Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalarını yürüttüğümüz havuz çalışmasını da inceledik. Tüm mahallelerimizde de çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.